15.11.2022.

17:50

Foto: Printscreen

Džet set

MARIJA KULIĆ OSULA PALJBU PO NJEMU! Ko ga ne zna, skupo bi ga platio, odlično sam ga upoznala, dno!

Majka Miljane Kulić imala je samo reči hvale za svog zeta, dala mu je narandžastu lopticu, pa je ukućanima za crnim stolom otkrila da njega pored svoje mezimice najviše voli.

Informer

Marija i Ivan

- Glupo je da dajem Miljani, podrazumeva se da nju najviše volim. Osoba koja mi se našla kad je Miljana bila bolnica, sedeli smo ispred bolnice, jurili lekara, mom mužu je spasio život kad mu se zatvorila rupa od kanile. Ostao je bez vazduga. Nenad je bio tu, povukao kožu, vratio sam tu kanilu i vratio ga u bolnicu. Pogađa me šta mu Miljana radi. Nenad nije zaslužio ponižavanja i sve ovo što mu je radila do sada. Niko nju ne tera da bude sa njim zbog zahvalnosti. Ali ako ga je dovela u rijaliti, treba da ga poštuje i ceni kako dolikuje - istakla je Marija Kulić.

Marija je za crnim stolom otkrila da najgorom osobom u Beloj kući smatra Ivana Marinkovića, pa je osula paljbu po njemu, pa otkrila da plavu lopticu daje najvećem smradu, monstrumu od čoveka.  

Informer

Marija Kulić

- Nije pokazao želju ni da pokaže želju da pita kad dolazi Željko. Nikada u životu ne može odnos sa njim da se popravi. Ko ga ne zna, skupo bi ga platio, odlično sam ga upoznala, dno dna! Sramota muškog roda - poručila je Marija.

BONUS VIDEO: