17.11.2022.

07:20

Foto: printscreen

Džet set

HAOS U ZADRUZI ZBOG PROBLEMATIČNE NIŠLIJKE! Miljana ostavila Bebicu, ON IZUDARAO ZOLU!

Ceo haos počeo je kad se problematična Nišlijka naljutila na Bebicu jer joj tokom žurke u "Zadruzi" nije dozvolio da pije alkohol.

- Raskidam s tobom! Gadiš mi se! Ne volim te, na silu sam sa tobom. Kad ćeš više to da shvatiš?! Idi da spavaš i ostavi me na miru - oterala ga je Kulićeva od sebe i odmah otrčala kod di-džeja iz Dervente.

Kad je Nenad ugledao Miljanu kako sedi pored bivšeg dečka, ćuteći im je prišao.

- Idi da spavaš! - terala ga je Kulićeva, a Čolić se nadovezao:

- Jao, čuješ li šta ti devojka govori!

Ovo je iznerviralo Bebicu, pa je počeo da vređa suparnika!

- Rekao sam ti da mi se ne obraćaš. Je*em li ti mamu u pi*u onu retardiranu. Popušiš mi ku*ac. Ako ti se nešto desi, znaj da sam ja - vikao je Macanović, na šta mu je Čolić uzvratio:

Informer

Izvređao ga
Zola, popušiš mi ku*ac, je*em li ti mamu u pi*u onu retardiranu
Nenad Macanović Bebica

- Imao sam ti seks s devojkom! Da si neki muškarac, udario bi me!

Ovo je iznerviralo Macanovića, pa se zaleteo na Čolića i udario ga bubicom. Obezbeđenje je odmah uletelo i razdvojilo ih.

Nakon burne noći Miljana i Macanović su do zore pričali i uspeli da izglade odnose.

- Mislim da si ti veliki i ozbiljan prevarant. Ovde sam čula da si dužan neke pare - rekla mu je

Miljana, ali ju je on razuverio:

- Nikome ništa ne dugujem i ne lažem. Pristao sam da idem na poligraf jer nemam šta da krijem. Ne znam zbog čega praviš lažne svađe, to napolju nisi radila...

Porodica vraćala Bebičine dugove

Bebica je lažov i prevarant. Nije u kontaktu s porodicom otkad je u vezi s Miljanom, tvrdi njegova sestra koja je insistirala na anonimnosti.

- Nenad ne priča sa ocem od 2020. godine, ali zbog posla i dugova u koje je upadao, a mi smo ih kao porodica vraćali. Sa mnom i drugom sestrom je imao kontakt, sve dok nije počeo vezu sa Miljanom! Sa mamom se i dalje čuje, ali to krije od Marije i Miljane. Mnogo laže. Mislim da više ni ne zna šta je prava istina - rekla je Macanovićeva sestra u intervjuu za Pink.

BONUS VIDEO: