17.11.2022.

13:04

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

TAKI ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU, JANJUŠ GA ODMAH POTKAČIO Bivši zadrugar zbija šale na račun zdravlja nesuđenog tasta!

Taki je uplašio sve, kada je potvrdio da je završio u Urgentnom centru usled stresa koji doživljava zbog učešća njegove mezimice u rijaliti šou programu "Zadruga 6".

Ipak, izgleda da nemaju svi milosti prema Takijevim mukama koje proživljava zbog Zadruge, ali ni za njegovo narušeno zdravlje. Janjuš je odlučio da se našali sa nesuđenim tastom sa kojim nije u dobrim odnosima i uputi mu reči podrške.

Informer

Objava Marka Janjuševića Janjuša

- Podrška velika bratu... Uz tebe sam legendo... Izdrži... - stajalo je u opisu fotografije koju je Janjuš objavio na svom Instagram storiju, a na kojoj se nalazio Taki.

Janjuš je od svega napravio šalu, ali se tu nije zaustavio, već je objavio još jedan stori u kojem je zahvalio svojim fanovima koji su uz njega u "teškom momentu".

Informer

Objava Marka Janjuševića Janjuša

- Pozdrav ljudi! Pre nekih 20 minuta sam se čuo sa načelnikom kliničkog centra Milkom Ašaninom i imam jako lepe vesti za sve vas koji ste uz mene u ovom teškom trenutku koji mi se dešava... Taki je dobro i sve šanse da će ga pustiti iz bolnice za 2 godine. Hvala svima koji brinete - stoji u Janjuševoj objavi na instagramu.

BONUS VIDEO: