18.11.2022.

17:07

Foto:

Džet set

MAJO, PROVALJENA SI! Vračević izneo sve što zna o njima!

Jelena Golubović je iznela niz uvreda na račun njenog cimera Miljana koji je u sukobu sa njenom novom prijateljicom Majom.

- Miljane, ne znam zaštpo mrziš tuđe porodice i zbog čega mrziš nečije majke - rekla je Jelena.

- Jelena, ja mislim da se sigurno Maja i ti nećete družiti. Maja je izabrala pored Pece i Slađe, tebe jer si osoba kojas ne želi dfa izda, kada je postavljena za neku vodeću figuru - rekla je Ivan.

Informer

Maja Marinković

- Ovo je komplimet što je Ivan rekao, to znači da sam ja lojalna - kazala je Jelena.

- Jesi, ali u rijalitiju. Ti si ovde dobra prema ljudim, a onda se sve izjalovi kada izađeš. Kad ti idu uiz dlaku i tapšu te po ređima, onda si ti lojalna - dodao je Ivan.

- Maja meni ide uz dlaku? Ti ne vidiš da gotivi ona mene, kao i ja nju? - upitala je Jelena.

- Ti nju ne - istakao je Ivan.

- Problem je u tome, jer sam ja od samogstarta imao najbolji odnosa sa njom. Persona koja je upravo izašla je nju najviđše kritikovala, govorila je za nju da je ku*va, silikonjara i otalo - rekao je Miljan.

Informer

Miljan Vrapčević

- Ti si kod Bilala mene čresto umeo da ogovaraš - kazala je Maja.

- On je meni objasnio kakva je njegova porodična situacija. Ja sam jedini njega sprečio, kada ste imali sukob onaj, pa je o uzeo ono šiblje. Svi mi grešimo,kod svakog sam pogrešio nekad, a ti si jedina zamerila neke stvari - dodao je Miljan.

- Ti si umeo da ustaneš i potvrdiš da je sve u redu, ali onda sve to porekneš. Aleksandra je bila vesela na svadbi, ali imamo ondos kakav imamo. Mnogi mi se smeju u lice, a iza leđa me ogovaraju - rekla je Maja Marinković.

Informer

Miljan Vrapčević

- Ti si sama sebi uvretala u glavu. Dozvoljeno je da se neko posprda sa osobom koja svojim postupcima tako nešto došušta - kazao je Miljan.

- Da, ali ono što je Bilal uradio meni, nikada ja ne bih uradila njemu - rekla je Maja.

- Mislim da će on to doživeti - istakao je Miljan.

BONUS VIDEO: