26.11.2022.

13:29

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

NISAM U STANJU...! OGLASILA SE ANA JOVANOVIĆ NAKON SNIMKA BATNA U AUTU! Zadrugarka progovorila posle šamara i uvreda nepoznatog muškarca! (VIDEO)

Anu je nepoznati momak snimao u automobilu dok mu se najpre pućila u kameru telefona, a potom ju je udario u lice uz glasne psovke:

-Pljuni ku*vu, vidi kurvu, je*o te Filip Car, je*o te Filip Đukić- govori muškarac u snimku.

U snimku koji su kasnije drugi preuzeli, poziva se na borbu protiv nasilja, a mi smo kontaktirali Anu kako bismo se uverili da je sada dobro.

Međutim, Ana nam je najpre spustila slušalicu, a potom se oglasila porukom u kojoj je napisala:

- Trenutno nisam u stanju da dajem izjave- napisala je Ana nakon snimka nasilja.

Podsetimo, Jovanovićeva je bila učesnica pete sezone "Zadruge" u kojoj je imala kratku romansu sa Filipom Carom, a spekulisalo se da je bila u vezi i sa Filipom Đukićem.

Informer

Ana i Filip tokom kratke veze u Zadruzi

Ona je imala dosta problema sa bivšim dečko Nikolom Ilićem koji joj je tokom učešća u "Zadruzi" uništio lokal, a ona ga je pretukla po izlasku iz rijalitija:

Informer

Pošla pakao zbog dečka... Nikola i Ana

- Ovako prolaze oni koji pokušavaju da naruše mene i da preko mojih leđa dolaze do javnosti... Ovo je ništa šta tek može da se očekuje nastavi li da se kači na mene - počela je Ana, pa je dodala:

- Nakon sinoćnje emisije sam ga srela i nisam mu ostala dužna za sve one optužbe na moj račun o aferi kvad - zaključila je tada Ana Jovanović.

BONUS VIDEO: