01.12.2022.

07:30

Foto: Foto: Marko Đoković

Džet set

MOMAK IZ CRIKVENICE UŠAO U "ZADRUGU" I POČEO DA MUVA NIŠLIJKU! Filip: Imaću se*s sa Marijom Kulić!

Filip Car (29) želi da ima seks sa Marijom Kulić (47) u "Zadruzi"?! Momak iz Crikvenice je u utorak uveče ušao u rijaliti i odmah startovao 18 godina stariju Nišlijku!

On je s vrata prišao Mariji i rekao joj da je prelepa žena, te da će učiniti sve da je osvoji. Kulićeva je uzvratila na komplimente osmehom i komentarom: "Konačno je u rijaliti stigao pravi šmeker!"

- Marija Kulić je najbolja riba u "Zadruzi"! Sve ove napucane klinke nisu joj ni do kolena! Voleo bih da imam seks s njom! Baš me pali. Osećam strast, maštam da se ujutru budim pored nje. Siguran sam da sam i ja njoj simpatičan, pošto me stalno pominje - rekao je Filip ekskluzivno za Informer pred sam ulazak u "Zadrugu".

Istrošena
Maja Marinković me ne zanima, istrošena je! Još je mlada devojka, a nema sa kim sve nije bila
Filip Car

Car ne smatra da je to što je Marija u braku sa Sinišom Kulićem prepreka za njihovu vezu:

- Već sam bio sa udatim ženama, nije mi to problem. Pa Dalilu Dragojević sam smuvao pred njenim mužem Dejanom! Sigurna sam da Marija i Siniša već godinama nemaju seks! Nemoguće je da decenijama voli istog čoveka, ljubav se s vremenom ugasi. Možda se do kraja "Zadruge" Marija razvede, ionako žene zbog mene ostavljaju muževe. Izazov mi je da smuvam nekog kog svi smatraju neosvojivom tvrđavom!

Informer

Filip Car

Na pitanje kakav će odnos imati sa bivšom devojkom Majom Marinković odgovara:

Utešiće je
Sigurna sam da Marija i Siniša već godinama nemaju seks
Filip Car

- Nikakav! Ne zanima me! Maja je istrošena! Još je mlada devojka, a nema sa kim sve nije bila. Mene Kulićka pali jer je nivo, a Maja joj nije ni do kolena. Ma nju mogu da smuvam za tri minuta, ali ne želim. Tati sam obećao da neću imati ništa s Majom!

U "Zadruzi" ga je dočekala još jedna bivša, Aleks Nikolić. S njom će, kaže, da se bori za prvo mesto!
- Aleks je ozbiljan favorit za pobedu. Konačno se opametila i ponaša se pristojno. Borićemo se za prvo mesto! Ja sam Ronaldo i ovo je moja sezona - poručio je Filip.

Informer


 

Filip Car i Bilal Brajlović umalo su se potukli zbog Maje! Dok se momak iz Crikvenice raspravljao s Miljanom Vračevićem, jutjuber se zaleteo na njega.

- Čuo sam da si rekao da Maju možeš da smuvaš za tri minuta! Koje su to provokacije?! Šta hoćeš?! Molim te, nemoj da prilaziš Maji. Volim je najviše na svetu - vikao je Bilal i gurao Filipa, ali ih je obezbeđenje razdvojilo. Car mu je odbrusio:

- Nikad ne bih dirao tako jakog momka, sa stavom i inteligencijom! Što se tiče Maje, ona je moja prošlost!

Posle ove svađe, Marinkovićeva je napala Brajlovića da je bez razloga ljubomoran i lupila mu šamar, a on je u besu razbio staklo na vratima hotela.

BONUS VIDEO: