06.12.2022.

07:40

Foto: e-stock

Džet set

DALILIN OTAC TVRDI: DEJAN I MOJA ĆERKA ĆE SE POMIRITI I UĆI U ZADRUGU! Starletin otac najavio pomirenje nekadašnjeg para!

Huso Mujić otkriva da se njegova ćerka kaje što je prevarila muža sa Filipom Carem u prošloj sezoni Pinkovog rijalitija i da će ga moliti za oproštaj.

Informer

Dalilin otac se nada pomirenju Dejanja i svoje ćerke


Iako se sve vreme nadao njihovom pomirenju, na putu ka tome stajala je Aleks Nikolić, koja je bila s Dejanom u vezi. Međutim, pošto ju je Dragojević u subotu javno ostavio, i ta prepreka je rešena!
- Dalila i Dejan će se pomiriti, i to uskoro! Kad god moja ćerka dođe u njihovu kuću u Gornjem Šepku, plače, jer joj se vraćaju sećanja na život sa Dekijem. Svesna je da je napravila veliku grešku i glupost. Mnogo joj je žao zbog svega, posebno zato što ga je povredila. Samo je pitanje dana kada će se njih dvoje videti i o svemu popričati. Uveren sam da će proslaviti Novu godinu zajedno u kući, a posle mogu i u "Zadrugu"! - kaže Huso.

Informer

Želi samo da se njegova ćerka pomiri s Dejanom


On dodaje da nikada nije prestao da veruje u njihovo pomirenje:
- I dalje čuvam fotografije na kojima su Dalila i Dejan. Kada se budu pomirili, uramiću te slike i pokloniti im. Znam da se vole i zato treba da zaborave sve što se desilo u prošlosti i sačuvaju brak. Ako se to desi, biću najsrećniji čovek na svetu!

Aleks: Dejan mi je teret

Aleks Nikolić priznala je bivšem dečku Filipu Caru da joj je Dejan Dragojević samo teret.
- Ne znam dokle ću moći da se sklanjam od tebe! Ako nešto uradim s tobom, ispašću najgora na svetu. Nije mi jasno šta mi se dešava! Veza s Dejanom mi je samo teret - rekla je starleta, koja još ne zna da ju je pobednik "Zadruge 5" ostavio posle deset meseci veze.


Pipka se s Carem
Dalilin otac kaže i da je predvideo da će Dejan ostaviti Aleks. Huso veruje da će Nikolićeva vrlo brzo imati seks sa Carem i time pokazati da nikada nije ni bila prava za njegovog zeta:
- Znao sam da njihova veza neće opstati čim je Aleksandra ušla u "Zadrugu". Da zaista voli Dejana, ne bi išla u rijaliti bez njega! A tek ovo muvanje s Filipom?! Pa ko bi to trpeo?! Od prvog dana ga gleda, smeška mu se, pa se pipkaju... Ona će sa njim uskoro leći u krevet, videćete. Aleksandra ne bira sa kim će da bude jer nema obraz! Laka je devojka! Car je još jednom pokazao da je loša osoba i veliki švaler.

Zvezdana ostavila žena

Nekoliko sati pošto je Dejan šutnuo Aleks zbog muvanja sa Filipom i Zvezdanom Slavnićem, sin Moke Slavnića ostao je bez supruge Ane.
- Nisam više sa Zvezdanom, ali ga nisam ostavila ni zbog jedne devojke. Prekršio je svaki dogovor koji smo imali pred njegov ulazak u "Zadrugu". Odluku nisam donela preko noći, već sam dugo razmišljala o tome. Ne sviđa mi se kako se ponaša u rijalitiju - rekla je Ana.

BONUS VIDEO: