16.12.2022.

17:30

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Marko Đoković

Džet set

MARIJA JE SVESNA SVEGA... Osman Karić prokomentarisao svađu Miljane i njene majke, pa opleo po Bebici: Neko ko ne brine o deci nije dobar čovek!

U toku jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca" izbio je žestok sukob između Marije i Miljane Kulić zbog Lazara Čolića Zole, zbog kog je ona svoju majku nazvala go**etom od majke. Marija veruje da Zola koristi Miljanu da bi igrao rijaliti i što duže opstao, dok je Kulićeva totalno suprotnog stava.

Informer

Miljana Kulić

Naime, njen, sada već bivši, momak Nenad Macanović Bebica je pre nekoliko dana pljunuo, dok je sinoć ušao u okršaj sa Zolom, zbog kog je moralo da reaguje i obezbeđenje.

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, bio je spreman da kao i uvek prokomentariše svađu Kulićka i Zole bez dlake na jeziku, ali i postupke Nenada Macanovića Bebice.

Informer

Osman Karić

- Što se tiče Marije Kulić i njene ćerke Miljane, njihovih svađa i mirenja, ne vidim ništa što do sada već nismo imali prilike da ispratimo i u predhodnim sezonama "Zadruge". Mislim da se Marija nalazi u nezavidnom položaju kada je reč o majčinskom odnosu. Mislim je Marija svesna da Miljana voli Zolu, ali da je isto tako svesna da je Zola za nju kamen spoticanja, neko ko od Miljane pravi anđela kada je u dobrim odnosima sa njom i suprotno kada nije, pravi đavola, što je jako loše za nju i za čitavu porodicu Kulić. U Miljani se tada budi zlo, loše po nju i za ljude koje se nalaze u njenoj blizini. Marija svesna, mogu reći opravdano, ima strah i od diskvalifikacije po ko zna koji put iz rijalitija, jer Miljana tada postaje zver, postaje neko ko nije svestan svoje nesvesti - rekao je Osman za Pink.rs , te se osvrnuo i na Bebicu:

- O Bebici iskreno nemam šta lepo da kažem, mislim da je patološki slučaj u svakom smislu te reči. Neko ko napravi decu, a pritom ne brine o njima ,ne viđa ih, taj ne može biti dobar čovek. Mislim da on voli Miljanu, voli je toliko da bi sutra ubio zbog nje, pa i nju, ako ne dobije uzvraćenu ljubav. Mislim da je Bebica nekad bio normalan i požrtvovan muž i otac do nekog trenutka ,dok se nije desilo nešto što ga je poremetilo u mozgu. Neka kapisla koja je promenila tok njegovog razmišljanja, njegove ličnosti. Danas se to često dešava ljudima što možemo videti iz novinskih naslova, "žena prevarila muža" ,zatekao zenu sa svarlerom" ,"muž u krevetu sa drugom" itd. Možda se baš slična situacija desila Bebici. Mi to ne znamo, ali činjenica je da ne znamo mnogo ni o Bebicinoj ženi - zaključio je Karić za Pink.rs

BONUS VIDEO: