21.12.2022.

07:00

Foto: printscreen

Džet set

DALILA LAGALA DA JE IZGUBILA MOJE DETE! Procurile poruke Filipa Cara!

Momak iz Crikvenice ispričao je da ga je starleta zvala posle "Zadruge 5" i plačući mu saopštila da je bila trudna, ali da je pobacila.

Informer

Tvrdi da ga je zvala i govorila da je izgubila njihovu bebu... Car i Dalila
Molila ga

Za ovo se saznalo tako što su na društvenim mrežama procurile glasovne poruke koje je Car slao svojim fanovima. On u njima otkriva dosad nepoznate detalje odnosa s bivšom devojkom.
- Kad sam je ostavio, Dalila je na sve načine pokušavala da me vrati! Čak je izmislila da je bila trudna sa mnom! Rekla mi je da je u momentu kad sam je ostavio čekala moju bebu i da je od stresa pobacila. Bila je, kao, trudna 17 dana?! Koja budala! Laže ko pas - ispričao je Filip.
U glasovnim porukama Car otkriva i da ga je Dragojevićeva molila da se pomire:
- Zvala me je, plakala, pričala da pati za mnom, kako ne spava, ne jede... Kukala je da joj nedostajem i da želi da se vidimo i popričamo. Najviše sam je voleo od svih devojaka, ali nisam želeo da imam ništa s tim zlom!

Učesnik "Zadruge 6" je potom ispričao da je celo leto dobijao informacije o tome šta Dalila radi!
- Ljudi su mi javljali kad bi je negde videli. Tačno sam znao s kim se vucara. Pa, ženo, kako stigneš da ne jedeš, plačeš i budeš u ku*cu, a je*eš se na sve strane?!
Dalila Dragojević juče nije odgovarala na naše poruke i pozive. Starleta očigledno ne haje mnogo za komentare bivšeg momka Filipa Cara, već uživa u životu. Ona se danima ne odvaja od muzičara i pobednika "Parova" Nenada Marinkovića Gastoza. Njih dvoje izlaze po klubovima i idu na večere, a starleta je čak bila kod Gastoza i na slavi.

Odbio Džej Lo i
Kim zbog "brenda"

On se nedavno u "Zadruzi" našalio na račun toga što je Dalila za sebe govorila da je brend!
- Pisale su mi poruke Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, ali sam im rekao: "Ne ide to tako. Ja sam bivši od imperije." Oduvao sam ove dve paćenice zbog mog brenda. Upisao sam se u listu čekanja za Dakicinu očuvanu vaginu! Nakon nje trava ne raste - rekao je Filip.

Informer

Dalila tvrdi da je bilo sasvim drugačije

Međutim, ona je nedavno ispričala da je Filip zapravo taj koji je nju jurio da se pomire!
- Zvao me je, pisao mi poruke... Sve sam snimila, jer znam s kim imam posla. Kad sam ga svuda blokirala, onda me je zvao s lažnih brojeva telefona! Odavno sam krenula dalje i on me ne zanima. Ne živim u prošlosti.

Car juri Maju: Nikad
te nisam preboleo!

Filip Car ne zna gde udara! Posle Milice Veselinović i Aleks Nikolić, rešio je da ponovo osvoji Maju Marinković.
- Sa svima sam rešio svoje probleme, osim sa Majom. Red je došao i na to - rekao je Filip i zgrabio Maju, prebacio je preko ramena i izneo iz kuće kako bi porazgovarali!
- Ne igram se s tobom! Volim te. Nikad te nisam preboleo - rekao je Car, na šta mu je starleta odgovorila:
- Zaljubljena sam u mog dečka Bilala Brajlovića! Izašao je iz "Zadruge" zbog operacije, ali ću ga čekati da se vrati! Rasturio si Aleksandri vezu, nećeš i moju! Molim te, nemoj ovo da mi radiš.
Međutim, Filip je bio toliko uporan da mu je Maja dozvolila da je pomazi i poljubi u obraz. Za to vreme, Aleks Nikolić je neutešno plakala, dok se Bilal oglasio na Instagramu: "Kraj. Ja ću ostati čistog obraza."

BONUS VIDEO: