23.12.2022.

07:45

Foto: Insider / Aleksandar Jovanović Cile, Dejan Živančević, Miloš Rafailović

Džet set

Dejan: Briga me šta je Aleks radila s Markom! POBEDNIK "ZADRUGE 5" ĆUTI O PROŠLOSTI BIVŠE DEVOJKE!

On dodaje da nikada nije čuo da je starleta imala seks sa Mesarom, kao što je pre tri dana izjavio Srđan Lalić, svedok okrivljeni u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostale koljačke bande u Specijalnom sudu u Beogradu.

- Ja te ljude koji su uhapšeni i ne poznajem! Ne znam što bih pričao o njima i njihovoj povezanosti sa Aleksandrom. Ne zanima me njena prošlost, sadašnjost, ni budućnost. Bolje pitajte nju ili njenu majku šta je radila pre mene. Sa Aleksandrom nemam više ništa i tako će i ostati - kaže Dejan.

Osim što je stavio tačku na vezu sa Aleks, uskoro će okončati i brak sa Dalilom Dragojević.

Informer

Konačno razvod
Napraviću žurku kada se Dalila i ja konačno razvedemo14. februara, na Dan zaljubljenih
Dejan Dragojević

- Na korak sam do razvoda. Biću slobodan čovek 14. februara, na Dan zaljubljenih. Tog dana ću da đuskam. Moja porodica i ja smo sve spremili za slavlje. Mama je napravila hranu, koju je stavila u zamrzivač. Čim potpišem razvod, pravimo žurku - priča Dragojević i dodaje da nije u kontaktu sa Dalilom:

- Ne čujemo se i ne planiram nikada da je okrenem! Proklinjem samog sebe što sam, kada je reč o ženama, imao tako loše izbore u životu. Nadam se da ću u budućnosti bolje birati.

Informer


 

Neću u rijaliti

Dejan kaže da mu ne pada na pamet da ponovo ulazi u "Zadrugu".

- Mnogo mi je lepo u životu, konačno se osećam dobro i slobodno. Zato ne želim da uđem u rijaliti. Iako bi u ovom momentu većina ljudi želela da me gleda u Beloj kući, nema šanse da uđem.

BONUS VIDEO: