25.12.2022.

12:26

Foto: printscreen

Džet set

MOKA SLAVNIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Prevara može da bude i bez s*ksa, to su emocije!

Zvezdan je ostavio svoju suprugu Anu i otkrio da ne želi da je vidi za praznike, te da ga više ne čeka, a sve ovo je uzdrmalo Belu kuću, ali ni van rijalitija nije ništa bolja situacija.

Moka Slavnić prati rijaliti i do detalja upućen u dešavanja od prethodne noći kada je njegov sin bio brutalno iskren.

Informer

Zvezdan priznao emocije Anđeli

- Do dva sata noćas sam ga gledao. U ovakvoj situaciji, uvek će neko biti povređen. Meni je žao Ane, ja imam odličan odnos sa njom, poštujem njenu izjavu, preklinjao sam je da to ostavi kad izađe, ali razumem je što je to uradila. Povređena je. Ona je bila stub njihove veze, njoj idu svi komplimenti - rekao je Moka na početku, a potom nastavio:

- On je bio vrlo iskren, prevara i kao prevara može da bude i bez s*ksa, to su emocije. Ali bio je vrlo iskren, kad je osetio nešto, javno je to rekao. Postoje dve stvari, ili si se primio jer si neiskusan, ili nisi imao kod kuće dovoljno onog što je tebi potrebno, tu je kraj cele priče. On nije zakasnio kao pojedini parovi, kao Aleks na primer, o Maji i da ne pričam. Bio je iskren, ali, kad tako nešto saopšti, naravno da će povrediti onu drugu stranu, to je glupo i komentarisati. - rekao je Moka.

BONUS VIDEO: