26.12.2022.

17:53

Foto: printscreen

Džet set

MARIJA PRIZNALA DA ZOLA ISKRENO VOLI MILJANU! Kulićeva ŠOKIRALA region, pogledajte reakciju zadrugara na njeno izlaganje!

Region već nekoliko godina prati ljubavnu priču Miljane i Zole, koji su više puta isticali da je jedan od njihovih najvećih problema nedostatak podrške od njene majke, Marije.

Međutim, Kulićeva je sada po prvi put izjavila da veruje da Čolić voli Miljanu, što je zaprepastilo gledaoce rijalitija, kao i zadrugare ua crnim stolom.

Naime, danas si zadrugari birali najsposobnijeg među njima. Marija je prvo istakla da najsposobnijom smatra svoju ćerku, a zatim priznala da vidi iskrenu emociju sa Zoline strane prema Miljani.

Informer

Marija priznaje da Zola voli Miljanu...

- Razmišljala sam dosta o tome, ko je najsposobniji. Uzela sam u obzir svaku situaciju. Moja Miljana je ubedljivo najsposobnija. Kada sam držala prodavnicu, umela je da ostvari najveći pazar. Naučila je za pola sata kako se koristi fiskalna kasa, bez ičije pomoći. Promenila je osam osnovnih škola. U svakoj od njih, imala je odličan uspeh. Tokom srednje škole, njen trud i rad nije jenjavao, nastavila je da niže uspehe. Tokom rijalitija, zadobila je poverenje naroda. Ona je miljenica nacije. Spospobna je da dovede kuću do savršensva, kad ja nisam tu. Ostvarila joj se želja da postane majka. Dete joj je savršeno. Svaka mi čast što sam rodila ovakvu lutkicu. Ovde se dva momka bore oko nje. Za Zolu mogu po prvi put da kažem da voli Miljanu - kazala je Marija i šokirala region rečenicom koju nikada do sada nije izgovorila ni u šali.

Zadrugari za crnim stolom su se šokirali njenom izjavom, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

BONUS VIDEO: