29.12.2022.

18:41

Foto: zadruga printscreen

Džet set

MAJA NA STUBU SRAMA ZBOG CARA! Aleks presrećna!

Atraktivna starleta tvrdi da kada je pijan on gleda u nju i da je zaista u iskrenom odnosu sa atraktivnom plavušom, ona ne bi mogla da mu ugrozi vezu.

Ukućani su napali Slađu da daje lažnu nadu Maji Marinković, a da Car samo voli Aleksandru Nikolić sa kojom je u ljubavnom odnosu.

- Ja ostajem pri stavu da šta trezan misli, pijan kaže. Meni nije jasno, ja i dalje mislim da je Filip zaljubljen u Maju, ali da je ona tip kojem nikad neće moći da naređuje. To je takva strast među njima da ne mogu jedno drugo da nadmađe. On mora da ima devojku koja je manje dominantna, a Maja nije takva - rekla je Slađa.

Informer

Maja i Filiip

- Ja ne znam zašto su Jelena i Slađa na stubu srama zbog komentarisanja sa mnom. Meni niko ne može da nametne šta ću da radim, da li se ponižavam, lupam glavom ili se penjem po stolu. Meni žele dobro dve omiljene osobe, majka Jelena i sestra Slađa - ubacila se Maja.

Informer

Maja i Filiip

- Ja sam videla strast na krevetu. Ne mogu da verujem da on kad je ušao ovde je rekao da mu se sviđa Milica, posle je ptišao kod Maje. Najveću strast sam videla kad ju je izneo kao džak - nastavila je Lazićeva.

BONUS VIDEO: