31.12.2022.

15:00

Foto: E stock

Džet set

RIJALITI ZVEZDA PRAZNIKE PROVODI S ČAK TRI BIVŠA DEČKA! Svi moji momci su odlični u krevetu!

Za Informer, Miljana Kulić je pričala o svojim muškarcima:
- Sva trojica su odlični ljubavnici! Baš su dobri u krevetu. Teško bi mi bilo da izaberem koji je najbolji! Zola, Bebica i Ivan znaju da zadovolje ženu - kaže Kulićeva i dodaje da nikad ne bi bila s nekim ko je loš u krevetu:
- Seks mi je veoma važan! Bez strasti nema ni ljubavi. Ne volim muškarce koji su mlakonje!

Informer

Ivan Marinković, Bebica, Miljana i Zola

Na pitanje da uporedi ljubavna umeća svojih bivših rijaliti zvezda odgovara:
- Zola je baš izdržljiv! Može satima da vodi ljubav, i to više puta na dan. Bila sam s njim tri i po godine, a i dalje me "loži"... Bebica je isto dobar u krevetu, s njim seks traje malo kraće, ali je grublji. On uživa da mi šapuće razne perverzije na uvo! To ga pali! Ivan voli kratko ali kvalitetno. Često smo imali situacije u kojima nismo mogli da se uzdržimo, pa smo trčali u ve-ce da imamo seks na brzaka.

Informer

Miljana i Bebica

Marija: Želim
Bebicu za zeta

Miljanina majka Marija najviše bi volela da joj zet bude Bebica!
- On je najozbiljniji od sve trojice! Miljanu drži kao malo vode na dlanu, a divan je i prema Željku. Da se ja pitam, on bi mi bio zet. Nažalost, ne pitam se - kaže ona.

Kulićeva, koja se prošle godine mesecima borila za život posle operacije smanjenja želuca u Turskoj, otkriva koji je od njih trojice onaj pravi!
- Zolu mnogo ga volim i sve želim s njim! Zajednički život, brak, decu... S druge strane, Bebicu sam zavolela kao čoveka. Bio je uz mene u najtežim trenucima, dok sam ležala u bolnici. Ivan je otac mog sina Željka i mnogo me je povredio što četiri godine nije hteo da bude u kontaktu sa sinom. On mi je prva velika ljubav - kaže Miljana.

Informer