03.01.2023.

08:01

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

MILAN MILOŠEVIĆ SPREMAN ZA OPERACIJU SRCA! Voditelj otkrio kako se oseća: To je kao da treba da otkloniš bradavicu, ništa strašno!

Popularni voditelj govorio je o svom emotivnom statusu, domu i naravno zadrugarima, među kojima ima favorite.

Informer

Otkio detalje iz emotivnog života... Milan Milošević


Da li u novu 2023. godinu ulaziš kao slobodan ili kao zauzet emotivno?

- U 2023. godinu ulazim kao emotivno slobodan, a spreman za akciju (smeh). Mislim da će 2023. da bude moja sreća najveća.

Koji momenat iz 2022. godine bi mogao da prepričaš u pozitivnom smislu, koji ćeš pamtiti?


Kako vidiš sebe za pet godina?

- Pa ja ću tada imati 50, vidim sebe kao uspešnog autora, emisije na televiziji Pink, koja će razvaliti sve moguće granice i pomeriti sve granice gledanosti koja je do sada bila izmerena u bilo kom projektu.


Koji je tvoj recept za uspeh?

- Dva jajeta, umutiti sa naprstak soli, ulje ne stavljamo treba samo da klizi, malo vode, malo mleka i sve to mutiti da se izjednači masa. Kada se izjednači masa, onda uzmeš i pečeš palačinke, kako ko voli, neke malo rešije, neke malo manje i tako ceo život pečeš palačinke (smeh). Šalim se, najbitnije je da budeš svoj i samo svoj! I ono što želiš moraš da želiš toliko žestoko i sa jakom voljom i uspećeš 100 %! Moraš da se boriš i da grizeš! Ja grizem, ujedam, ližem, sve radim! (smeh).

Informer

Želi svoju autorsku emisiju... Milan

Koliko je lepo, ali teško biti Milan Milošević?

- Mnogo je lepo, ali je jako! Ja volim što sam ja, baš ja! Ja kada se ugase kamere kada dođem kući, ja imam svoj život za razliku od mnogih javnih ličnosti koji nemaju svoj život! Imaju oni velike prelepe kuće, ali ti kada uđeš tu nema te topline doma, oni tu ne provode vreme, ne kažem da je tako kod svih, ali kod većine. Ja volim kada dođem svojoj kući, pa toplo, pa okićeno, pa kučići, pa mi mama dođe, pa porodica i prijatelji.


Koliko je prijateljstvo na javnoj sceni moguće i realno? Pa prokomentariši i tvoje priljateljstvo sa Kijom Kockar o kojem se pisalo da ne postoji više?

- Pa uvek je ta neka korist prisutna, pa ako ništa možda ta korist da saslušamo jedni druge. Kija i ja smo se pomirili, to je odavno. Meni i Kiji odgovara taj humor, da se zezamo, mi se baš kontamo, vrištimo od smeha, ali mi nikada nismo delili te neke životne tajne da budem iskren, niti ja sa njom niti ona sa mnom, ali smo bili podrška jedno drugom uvek i po izlasku iz rijalitija, pa i dan danas, pa posvađaju se majka i dete, a ne da se posvađaju dvoje odraslih ljudi. Mi smo bili zajedno u rijalitiju, nismo bili u vezi, možda se opet posvađamo, šta fali. Postoje prijateljstva na javnoj sceni, ali su retka. Na estradi ima mnogo sujete, posao i pare ih pokvare, ja ne verujem u ta iskrena prijateljstva na javnoj sceni, nema ih!


Šta te najviše iznervira kada čuješ u Zadruzi od učesnika?

- Pa najviše me iznervira kada čujem "Ispod mog nivoa je to da komentarišem" i "nemam komentar", meni je to stvarno katastrofalno! Ja te podignem da komentarišeš, a ti sedneš, to je nedopustivo, ali eto takvi ljudi koji sebi to dopuštaju, verovatno ni neće više imati priliku da pričaju i komentarišu na televiziji Pink.

Informer

Ima favorita među zadrugarima... Milan

Da li svake sezone imaš svog tajnog favorita?

- Imam, imam naravno, ali se menja. Na svaka tri meseca otprilike (smeh). Mada to nikada neću otkriti, ali kada bi mi dali neki dinar, možda i bih (smeh)


Šta je to zbog čega se osećaš zahvalno i blagosloveno za sve predstojeće godine?

- Svako jutro, posebno od kada sam kupio svoju kuću, sve sam sam sredio kako ja volim, kada idem dole, kada silazim u dnevni boravak koji je prelep, odmah uključim radio i kažem "Hvala ti Gospode Bože". E, tako ja počnem dan. Pritom sam lep, zgodan, zanimljiv, duhovit, zdrav, tako da mi je sve Bog dao.


Kakvo je tvoje trenutno zdravstveno stanje?

- Ja nisam bolestan, ja sam zdrav, imam sada taj problem koji će da se reši (operacija na srcu), ali to je kao da treba da otkloniš bradavicu, ništa strašno, toliko su naši doktori savršeni da je to maltene rutinska operacija.

BONUS VIDEO: