06.01.2023.

21:15

Foto: E-Stock

Džet set

JA SAM MALI DEČAK KOJI JE LJUDIMA NABIO VELIKE KOMPLEKSE! Bilal prokomentarisao dešavanja u Beloj kući, pa se osvrnuo na odnos Maje i Sauera

Kako se već danima unazad priča po Beloj kući da je Miljan Vračević "gurao" Aleksandra Sauera da se približi Maji Marinković kako bi bio sa njom. Takođe, Miljan je juče govorio o Bilalu Brajloviću, kako se razočarao u njega, kako je u svemu što je radio bio lažan, te je i podržao vezu Maje i Sauera.

Bilal je prokomentarisao ovu temu, a na pitanje odnosa Maje i Sauera, on je imao da kaže:

Informer

Bilal Brajlović

- Mislim da sam ja jedina osoba koja nije bila lažna, koja je bila svoja u rijalitiju. Prvo Sauer, da mi je ikakav drug, odmah bi se ogradio od ove priče. Ovim samo pokazuje da je lažan kum - rekao je Bilal.

Na pitanje o Miljanovom izlaganju, Brajlović je bio striktan i jasan.

- Što se tiče Miljana, mislim da sam, mali dečak od 23 godine koji je nabio velike komplekse ljudima unutra. Miljanu, Zvezdanu, Filipu…Kada sam izlazio iz rijalitija Miljan je bio kao dobar prema meni i čim sam izašao odma je otišao do Fiće da ga nagovara da napadne Maju. Pokušava da glumi Janjuša, a ustvari je samo jedna pokvarena osoba - zaključio je Brajlović za Pink.rs.

BONUS VIDEO: