11.01.2023.

15:28

Foto: Printscreen

Džet set

(FOTO+VIDEO) DEJAN DRAGOJEVIĆ SE OTVORIO! Evo šta je kupio ženi koju najviše voli!

Mezimac nacije je na svom Jutjub kanalu podelio video u kome je snimio deo iznenađenja koje je pripremio za svoju majku Biljanu Dragojević.

- Došao sam kući jutros od devojke iz Beograda i soba mi je bila u totalnom haosu, izgleda kao buvlja pijaca na kojoj prodaju stvari koje se nalaze na najlonu. Spremao sam se za Novu godinu, razbacao sam stvari i demoilirao je, sve je ostalo tako pobacano. Prebacivao sam se iz sobe u sobu, a uskoro će da krenu radovi - započeo je priču Dejan.

Keva je oprala skoro 800 mašina i razvrstala veš. Onda sam joj rekao, biraj šta hoćeš sin da ti uzme. Razmišljali smo mobilni telefon, jer voli da slika. Video sam jedan telefon koji mislim da je pravi i rekao sam top, to je prava stvar za nju. Sada idem do tržnog centra, da uzmem mami poklon, što mi je spremila sobu. Bilo bi mi potrebno tri sata da sam sam sve radio. Hvala ti mama, znam da ćeš pogledati ovaj video. - nastavio je Dragojević.

Informer

 

- O šta je to bilo. Da li to igračka!? Hvala Deki, baš si me iznenadio, nisam se nadala - rekla je oduševljeno njegova majka Biljana u trenutku kada je videla telefon i masku.

Informer

Tekst potpisa

- Mama ljubi svoje dete, mama ljubi svoje dete - govorio je pobednik "Zadruge 5" kao da je mali, dok se grlio sa majkom.

Informer

 

BONUS VIDEO: