11.01.2023.

17:33

Foto: Printscreen

Džet set

ULETELO OBEZBEĐENJE, HITNA ODLUKA PRODUKCIJE! Zadrugar kažnjen mesečnim honorarom, podneta tužba!

Naime, produkcija je istog momenta reagovala, obezbeđenje ih je razdvojilo, a Car je kažnjen mesečnim honorarom, ali tu nije kraj jer je ovaj put Marinković otišao korak dalje.

Miljanin bivši, popularni rijaliti igrač je zahtevao da odmah napusti Belu kuću kako bi dao izjavu policijskim službenicima i podneo prijavu, a kako je nedavno Lepi Mića otkrio pred kamerama rijalitija.

Informer

 

Filip Car je trenutno na uslovnoj kazni u trajanju od 3 godine, pa je i zbog toga situacija podignuta na viši nivo, jer je već poznat organima reda.

Policija je bila u Šimanovcima, a popularni zavodnik je izveden kako bi dao svoju zvaničnu izjavu povodom ovog incidenta.

Filip je upravo vraćen u Belu kuću, vidno nervozan, pa je istakao da nikada nikoga nije prijavljivao jer to rade drukare.

- Rekao sam ti da sam morao da idem, da je došla policija, da sam morao da dam izjavu zbog ove drukare - rekao je besan Filip Car Maji.

Informer

 

Pored toga, na oficijalnom Ivanovom Instagram profilu, napisano je da je Marinkovićev advokat u ime svog klijenta takođe podneo privatnu tužbu, iako je policija reagovala po službenoj dužnosti.

BONUS VIDEO: