18.01.2023.

22:05

Foto: printscreen

Džet set

RODITELJI KOJI SU SE PROSLAVILI PREKO SVOJE DECE! Marija Kulić najpoznatija rijaliti mama, a Radomir Taki Marinković tata!

Zajedno sa njima upoznavali smo i članove njihovih porodica, a pojedini od njih su postali i sami svojom voljom ili ne deo rijaliti sveta pa čak i popularniji od sopstvene dece. 

Kada vratimo godine unazad devojka iz Niša Miljana Kulić bila je anonimna sve dok nije ušla u rijaliti šou "Parovi", gde se svojim neposrednim ponašanjem i iskrenošću istakla. U ovaj šou je ušla kao neko ko je pre toga jurio poznate pevače mahom iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a omiljeni su joj bili Darko Lazić i Mišel Gvozdenović. Miljana je već godinama deo rijaliti programa i najveća rijaliti zvezda u Srbiji. Kako su mediji svojevremeno pisali, ona je svoju porodicu dosta pomogla novcem koji je zarađivala u rijalitiju, da bi joj se u jednom momentu pridružila i majka Marija Kulić

Informer

Miljana i Marija u Zadruzi

Marija Kulić je od sebe napravila javnu ličnost preko ćerke. Neko ko je bio veoma aktivan tokom Miljaninih boravaka po raznoraznim rijalitima, ona je gostovala redovno u emisija, oglašavala se preko društvenih mreža. Pažnju na sebe je skrenula kao "opasna mama" neko ko ne da na svoju ćerku i zdušno je branila ali i kritikovala za ponašanje. Zbog toga je produkcija rijalitija odlučila da je uvede u šou da se pored ćerke svađa, iznosi svoje stavove, ali i što je najvažnije zarađuje. 

Informer

Marija Kulić

Marija je pre nego je postala rijaliti ličnost bila domaćica, supruga i majka tri ćerke. Zajedno sa Milajnom izgradila je imidž najpoznatije majke i ćerke rijalitija u Srbiji koje danas broje jako velike honorare za učešće u šou programu. 

Maja Marinković je takođe od anonimne devojke iz Belog potoka postala javna ličnost preko rijalitija, koja se zbog jedne scene u Zadruzi 2 istakla i polivanjem Marka Miljkovića šerpom mleka, postala jedna od najkomentarisanijih osoba u Srbiji. 

Čini se da je otada Maja ukačila fazon ponašanja u rijalitiju ili je pak počela da pokazuje svoje pravo lice, pa se otada slobodno može reći da je njeno svako naredno učešće u ovom šou programu sa sobom nosilo skandale. Maja se svađala, zaljubljivala, mirila, tukla, grebala, razvela oženjenog čoveka Marka Janjuševića Janjuša i pokazala sva svoja lica. 

Informer

Taki Marinković

Uz nju je uvek njen otac Radomir Marinković Taki koji je svojevremeno radio kao obezbeđenje u kafani pevačice Zorice Marković. Taki je veoma aktivan van zidina rijaltija pa je pored svoje ćerke izgradio i sam imidž velikog zavodnika. Neretko je gost u emisija, o njemu se svakodnevno piše u novinama i na portalima. Čini se da Marinkoviću i te kako prija popularnost, pa malo malo možemo čuti da je otac Maje Marinković uhvaćen sa popularnim starletama u Srbiji. 

Taki još uvek nije ušao u rijaliti ali mu je kako su mediji prenosili nekoliko puta nuđena pozamašna svota za ulazak na velelepno imanje u Šimanovcima i da se bori pored sopstvene ćerke za prvo mesto. 

Informer

Taki sa ćerkom Majom

BONUS VIDEO: