19.01.2023.

17:35

Foto: printscreen

Džet set

ZVEKI, PRIMI SAUČEŠĆE... Tara Simov OPLELA po Anđeli KAO NIKAD PRE, bivša zadrugarka joj vratila za sve NISKE UDARCE!

Tara se pre svega osvrnula na Anđeline optužbe i moralnost tokom trajanja "Zadruge 5".

Informer

Objava Tare Simov

- Ne znam odakle bih počela - krenula je Tara.

Informer

Objava Tare Simov

- Da rezimiramo, prozvana sam od strane ove gospođetine za nemoralnu, rasturačicu brakova, da pokazajem šta sam u kući imala/gledala, da sam k*rva, prostitutka, ološ, lopov i sve ostalo - nastavila je Simova.

Informer

Objava Tare Simov

- Ja nemam klipove iz "Zadruge" gde na nekoga naskačem ili neko na mene (a imala sam dve veze). Ja nemam klipove iz "Zadruge" gde mi se vide gole grudi i gola zadnjica (oprezno sam se presvlačila tri godine). Ja nemam klipove dok se tuširam (jer sam se tokom istog sakrivala, okretala, pa samim tim bila nezanimljiva za Tviter). Ja nemam tvitove gde za sebe govorim da sam moralna gromada - dodala je Tara.

Informer

Objava Tare Simov

- Devojka od 23 godine ima s*ks u devnom terminu, dok joj babe i popadije i komplet familija kusaju supu (to se iz kuće nosi). Ulazak u odnos sa čovekom od 46 godina koji imaju vanbračnu zajednicu od 15 godina (ali nema burmu). Svakodnevno pokazivanje golih grudi i zadnjica u kamere (to je fotošop) - ispisala je Simova.

Informer

Objava Tare Simov

- I možda bih dodala da na svu frigidnost i aseksualnost i kompletnu neprivlačnost kojom zrači, samo zna da legne. Tužno. Zveki, primi naše saučešće - poručila je Tara.

Informer

Objava Tare Simov

Tara je dodala i sliku preznojenih Anđele i Zvezdana i okačila pesmu "Mokra do kože".

BONUS VIDEO: