24.01.2023.

07:40

Foto: Insider/Miloš Rafailović/Antonio Ahel

Džet set

STARLETA ČEKA BEBU S MOMKOM IZ CRIKVENICE! Maja zatrudnela sa Carem, Taki slavi! "Jedva čekam da postanem deda"!

Stalno sam gladna i vrti mi se u glavi, sigurna sam da sam trudna, rekla je Maja Marinković u "Zadruzi". 

- Nikad u životu mi ciklus nije kasnio kao sada! Po ceo dan sam gladna i vrti mi se u glavi. Sigurna sam da sam trudna. Rodiću malog Cara! Biću odlična majka, jer od svog oca ceo život dobijam ljubav i pažnju i znam šta je dobar i požrtvovan roditelj. Presrećna sam - rekla je Maja.

Za razliku od nje, Filip nimalo nije srećan zbog prinove:

- Ako je Maja stvarno u drugom stanju, obesiću se! Ona i ja nismo jedno za drugo i ne želim s njom da imam decu! Nisam normalan šta sebi radim.

Informer

Car i Maja
Želi unuče
Jedva čekam da postanem deda, to je nešto najlepše
Taki Marinković

S druge strane, Majin otac Radomir Taki Marinković kaže da bi mnogo voleo da postane deda!

- Voleo bih da je Maki trudna! Jedva čekam da postanem deda, to je nešto najlepše. Nije mi važno s kim će moja ćerka dobiti dete, može i sa vanzemaljcem, dokle god je srećna. Volim je najviše na svetu i želim joj sve najbolje. Njena sreća je i moja sreća - kaže Taki i dodaje da nema baš lepe reči za momka iz Crikvenice:

- Nažalost, ljubav je slepa! Car je sirovina! Stalno ponižava Maju, a sebe uzdiže. Pravi šmekeri to ne rade.
 

Maja saksijom gađala Cara

Maja i Car su se žestoko posvađali! Starleti je tokom rasprave pao mrak na oči, pa je momka iz Crikvenice gađala saksijom. Ona je napala Filipa zato što flertuje s Milicom Veselinović i Anitom Stanojlović.

- Dosta mi je da mi gunđaš, marš od mene! - odbrusio joj je Car, zbog čega je Marinkovićeva doživela nervni slom i gađala ga čim je stigla.

BONUS VIDEO: