26.01.2023.

07:45

Foto: printscreen

Džet set

ĐUBRE JEDNO, NI NA GROB DA MI NISI DOŠLA! Marija se odrekla Miljane zbog Bebice!

Nišlijka je poludela kad je čula da Miljana i njen sadašnji dečko Lazar Čolić Zola snimaju film u "Zadruzi" u kome nameravaju da raskrinkaju preduzimača iz Beograda.

Par je rešio da u ostvarenju pod nazivom "Viši cilj" prikaže kako je Macanović pomagao bivšoj devojci da krade novac od Kulića, ali i u kakvim je odnosima s nekadašnjom suprugom i majkom.

- Možete da snimate film o meni, ali mi porodicu ne uplićite u to! Moja bivša žena i majka nisu deo rijalitija. Ne želim da ih ponižavate. Sad vam se kunem, filma neće biti - zapretio je Bebica, ali je

Miljana nastavila da ga provocira i ponižava i ponavlja kako će otkriti sve njegove tajne!

Informer

Brani ga
Bog će te kazniti što ponižavaš Nenada. Nije to zaslužio
Marija Kulić

Ovo je iznerviralo Macanovića, pa je ustao i polomio dva televizora u "Beloj kući":

- E sad vam garantujem da filma neće biti!

Kad je čula za ovo, Mariji je pozlilo. Ona je iz petnih žila počela da urla na Miljanu:

Informer

- Đubre jedno, da mi se nisi obratila! Više me ne zanima da li si živa ili mrtva! Idi s tim ološem i smradom iz Dervente, za bolje i nisi. Znaš da sam bolesna, a potresaš me. Bog će te kazniti za ovo što radiš! Smeješ se Nenadu, ponižavaš ga, a znaš da je tvom ocu spasao život. Da nije bilo njega, sad ne bi bila u rijalitiju, već bi obilazila groblje! Postala si zla, Zola ti ispira mozak. Kad umrem, na grob da mi nisi došla!

Di-džej iz Dervente nije izdržao da se ne umeša u svađu majke i ćerke.

- Marija, je l' moguće da više voliš Bebicu nego Miljanu?! Šta to pričaš, jesi li poludela?! Jesi li se uplašila što ću da ti raskrinkam nesuđenog zeta - peckao ju je Zola.

Bebica: Miljana će mi se vratiti

Uprkos tome što mu govori da ga ne voli, Bebica veruje da će mu se Miljana vratiti.

- Kad je Zola bude iskoristio za rijaliti i ostavio, trčaće kod mene. Ona je naivna, a on to koristi i manipuliše njom. Bićemo zajedno posle "Zadruge" - kaže Macanović.

BONUS VIDEO: