31.01.2023.

10:56

Foto: Facebook printscreen

Džet set

ISPLIVALA FOTKA ANE SA PRVIM SUPRUGOM! Njega je zamenila Zvezdanom, a ovako je nekada izgledala!

Na njenim fotografijama na Instagramu mogu se videti isključivo njene slike iz teretane i iz svakodnevnog života, ali ne i sa nekadašnjim suprugom s kojim ima decu.

Informer

Anina prva ljubav, po njenim tvrdnjama, bio je biznismen Aca Bulić, nakon kojeg je upoznala nekadašnjeg supruga A. K. sa fotografije i s kojim je dobila ćerku i sina.

Informer

Ana sa sinom i bivšim suprugom

On na Fejbuku još uvek čuva uspomenu iz 2011. godine u vidu fotografije na kojoj su njih dvoje sa naslednikom.

Oni su se ubrzo nakon toga razveli i svako je krenuo svojim putem. Ćurčićka je muža zamenila Zvezdanom Slavnićem, naslednikom košarkaške legende Moke Slavnića.

Njen prvi suprug je takođe zasnovao novu porodicu.

Njih dvoje su ostali u prijateljskom odnosu i odlično funkcionišu posle razvoda. O tome je i Ana pričala kako na društvenim mrežama, tako i u medijima.

Iako je odbijala da uđe u rijaliti Zadugu u kojem ju je ostavio žestok momak zbog Anđele Đuričić, ona se naprasno predomislila i pristala na šou gde se poslednjih dana sa njim žestoko obračunava.

Ana je krajem decembra prošle godine na društvenim mrežama objavila fotografiju iz devedesetih godina sa društvom iz kafane, a u opisu je navela da je na istoj njena najveća ljubav Dragan Aca Bulić, naslednik Juse Bulića, biznismen i blizak prijatelj pripadnika klana Ljube Zemunca.

- Moja prva i najveća ljubav- napsala je ona tada.

A čim je otkriven identitet mušarca kojeg je prema njenim rečima najviše volela, Ana je obrisala fotografiju sa društvene mreže.

BONUS VIDEO: