01.02.2023.

10:48

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Džet set

MATEJA SE OGLASIO, OTKRIO DA LI JE BIO INTIMAN S ANĐELOM! Bivši rijaliti igrač otkrio istinu, sad je sve jasno!

Anđela je to oštro demantovala, a zbog Anine tvrdnje pomislila je da joj je to Mateja ispričao, zbog čega se prodrala u kameru i obrušila na bivšem dečka kojem je poručila da se "ne kači na njeno ime", te da će svako ko bude o njoj iznosio laži odgovarati. Tim povodom se sada oglasio Matijević.

Informer

Mateja podržao Anđelinu priču...

- Hoću samo da kažem da nismo imali seks, to sam jednom prilikom već demantovao, ali izgleda nije bilo dovoljno da se stane više na put ovim glupim pričama. Totalno želim da se izuzmem iz ovih tema. Niti sam išta javljao Ani, kako Anđela kaže, a ne znam ni zašto me je Ana uopšte pomenula. Ja sam sva mišljenja i sve što je trebalo govorio dok sam bio učesnik - kaže Mateja.

U kratkom razgovoru, Matijević se osvrnuo i na Anđeline pretnje koje mu je uputila, jer misli da on o njoj napolju priča loše i iznosi laži.

Informer

Anđela Đuričić...

- Očigledno joj je predstavljeno kako ja napolju vilenim, ko zna šta pričam. Baš glupo i bespotrebno, ne krivim Anđelu u ovom slučaju i samo hoću da stavim tačku na ove priče. I sami znate da se ne oglašavam opšte i da, kad god me pozovete za komentar, ja vam kažem da to ne želim da komentarišem - zaključio je bivši zadrugar.

Inače, Anine tvrdnje da je Anđela ipak bila intimns sa Matejom potvrdila je i bivša učesnica Ana Jovanović:

- Znam provereno da su ona i Mateja imali seks u karantinu. U "Narod pita" sam to i rekla, može slobodno da me tuži, ja to tvrdim. Ona je tad to negirala. Evo šta je uradila čim joj se pružila prilika. Sigurno bi to i prošle godine, ali nije imao ko da je "napada". Čim je neko izrazio želju, ona je pokazala svoje pravo lice. Potvrdila je ovim i sve što je radila prošle godine. Jednom sam videla klip njen i Matejin iz kreveta, on je izvirio, zadnjica mu je bila gola, bez gaća. Šta se tu desilo stvarno ne znam, ali provereno tvrdim da su u karantinu imali seks- kazala je Ana.