05.02.2023.

16:15

Foto: E-Stock

Džet set

JAVIO SE OTAC ANĐELE ĐURIČIĆ! Posle skandaloznog ponašanja ćerke, poručio je samo jedno!

Anđela je, prema sopstvenom priznanju, pogazila sve moralne standarde i načela koja je zastupala u prethodnoj "Zadruzi" i otpočela vezu sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, kojem je rasturila brak. Na sve to, usred bela dana je pred televizijskim kamerama više puta dnevno sa Slavnićem upražnjavala seksualne odnose, zbog čega su njeni roditelji, kako se priča, van sebe.

Informer

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Danima se članovi porodice Đuričićeve nisu javljali na telefon, a ekipa "Emisije" premijera je pokušala da ih kontaktira u Đenovićima, Anđelinom rodnom gradu.

Međutim, niko od njih nije želeo da izađe pred kamere, a otac Đuričićke se javio na telefon. Kada je čuo ko ga zove, brzo je prekinuo vezu.

Informer

Otac i majka Anđele Đuričić

- Nemam komentar - rekao je Veliša, a kada mu je reporter objasnio da su u njegovoj ulici, te da bi voleo da dobie njegovu izjavu, Anđelin otac je poručio:

- Obilazite vi sve i ovako... - promrmljao je Đuričić, a potom prekinuo vezu.

Ni komšije nisu htele pred kamere.

- 35 godina smo tu. Ne bih ja, komšije su to moje, ja o njima mislim sve najbolje. Ljudi žive tu, a gde su trenutno, nemam pojma - rekao je reporteru jedan komšija, a lepe reči o Anđeli imao je i drug iz osnovne škole.

- Odlična je bila u školi, sve najbolje. Bila je dobra, odlična.

BONUS VIDEO: