05.02.2023.

19:05

Foto: Printscreen

Džet set

PRVO DETE JOJ PREMINULO POSLE OSAM DANA, SUMNJA DA JE I DALJE ŽIVO! Ana otkrila Matoroj potresne detalje iz prošlosti: Nismo imali pravo da ga sahranimo!

Matora je otkrila kako se osećala kada je saznala da je preminuo sin od njenog brata:

Informer

Ana Ćurčić i Jovana Tomić Matora pričale su o potresnim detaljima iz prošlosti...

- Imala sam problem kad je Dušan umro da sam sanjala isti san od sna, pa mi je krenuo strah pd spavanja. Sin od brata, to mi je teška tema i izbegavam to - rekla je ona, a Ana se nadovezala:

- I meni je dete umrlo sa osam dana prvo, moje i Acino - dodala je Ana.

Jovana je potom objasnila šta se desilo sa njenim bratancem.

Informer

Ana i Matora

- Ja sam se tako radovala kad je snajka bila trudna, dan noć je bila žurka, bitniji događaj od mog rođendana. Sve je bilo super, javljali su mi svake nedelje, čuvali Dušana i to sam tako doživela jer je brat odlučio da se zove dušan po mom stricu. Išao je na operaciju, bio je mali i rođen je sa anomalijom dušnika, nije mogao da diše i mislili su da je prehlada. Operacija je prošla sa desetkom, ali bio je mnogo mali i nije mogao da preživi - rekla je Tomićeva, a zatim je Ćurčićeva otkrila da sumnja da je njena ćerka i dalje živa i iznela razloge zašto to misli:

Informer

Ana sumnja da joj je ćerka i dalje živa...

- Pod tepih si to gurnula, kao ja. To je dublja tema, o tome možemo da pričamo. Kod mene je situacija da ja nikad nisam dobila nijedan papir da mi je dete rođeno, nismo dobili da nam je dete umrlo, nismo imali pravo da ga sahranimo. Ja mislim da je ona živa. Zvala se Aleksandra i to je bilo dete ljubavi - rekla je Ana sa knedlom u grlu, pa dodala:

- Nećemo o tome.

Matora ju je snažno zagrlila, a kako je izgledao njihov razgovor možete čuti u videu ispod.