22.02.2023.

07:40

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

POPULARNI BLIZANCI IZ "ZADRUGE" VIŠE NISU BRAĆA, VEĆ SESTRE! Mika i Giba promenili pol Rade: Više nemam sinove, već ćerke!

 Mika, odnosno Ivana, udala se za Nemca u opštini u Blacu, 17. februara.
Momci iz Male Plane kod Prokuplja prilikom promene pola izabrali su interesantna imena i prezimena, koja su im sada upisana u lične karte.


Fanovi
Mika je odlučio da se zove kao pevačica Ivana Nikolić, dok je Giba fan pop zvezde Ane Nikolić

Naime, Mika je odlučio da se zove poput svoje omiljene pevačice Ivane Bum Nikolić, dok je Giba veliki fan pop zvezde Ane Nikolić!
Tim povodom oglasio se Giba i potvrdio da su "on" i "brat" sada sestre:

Informer

 

Ocu nije lako
Nije mi lako što su postali devojke, ali su moja deca i moram da ih podržim
Rade Vasić

- Ivana i ja smo presrećne, ostvarile smo svoj san! Pustite nas da uživamo u ovim trenucima. Ne želim da komentarišem udaju moje sestre, kao ni to kako su naši roditelji podneli ovu promenu.
Mikin i Gibin otac Rade Vasić, koji je s porodicom učestvovao u "Velikom bratu" i "Zadruzi", poručuje da više nema sinove, već ćerke! To mu, prema njegovim rečima, nije baš lako palo.
- Ne mešam se u Mikine i Gibine odluke. Oni su moja deca i moram da ih podržim. Vodio sam računa o njima do punoletstva, ali sada imaju 30 godina i ne mogu da utičem na to da li će biti muškarci ili žene. Eto, više nemam sinove, već ćerke! - kaže on i dodaje da su mladi Vasići operisani u Beogradu:

Informer

 

30 godina imaju Mika i Giba

- Da bi postali žene, morali su da plate 26.000 evra! Za silikone su dali po 3.000 evra, a za operaciju promene pola po 10.000 evra. 
Na pitanje da li je bio na Gibinom venčanju u Blacu, Rade odgovara:


Rada izvadila zlatne zube
jer su sinovi promenili pol

Rade otkriva da je njegova supruga Rada izvadila zlatne zube, koje je stavila zato što je rodila sinove!
- To je bio moj poklon njoj, jer mi je rodila dva muška deteta. Ponosno ih je nosila, ali sada kada su Mika i Giba postali devojke, odlučila je da ih izvadi - kaže Vasić.

- U bolnici sam, na dijalizi. Ništa ne znam o venčanju, rekli su mi da im se udala sestra od tetke. Nisam upoznao njihove partnere, niti pričamo o njihovom ljubavnom životu. Ne mogu ja to da razumem. Teško mi je što su mi sinovi postali devojke, a tek da razmišljam o tome da imaju momke... Uf...

Informer

 


Njihova majka Rada nije bila raspoložena za priču, već je kratko poručila:
- Samo nek su žive i zdrave!