22.02.2023.

18:56

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

DEJAN TUŽIO DALILU!? Dragojević rešio da uzme stvar u svoje ruke!

Od samog početka od kako su napustili rijaliti, Dalila je govorila da neće menjati prezime Dragojević, zbog čega je Dejan navodno doneo odluku da protiv nje pokrene tužbu.

Bivši zadrugar, ne želi da Dalila i dalje nosi njegovo prezime Dragojević, te se posavetovao sa advokatom.

Deki je pričao sa advokatom nakon razvoda i rešio je da pokrene tužbu protiv bivše supruge Dalile Dragojević. Ima pravo da traži da se ona odrekne njegovog prezimena, jer nemaju decu i on smatra da ona blati njegovo prezime. Neće da odustane tako lako, mada je svestan da ga sada nakon razvoda očekuje i borba, jer taj proces može da se oduži i da traje mesecima- ispričao je izvor blizak Dejanu Dragojeviću za Star.

Informer

 

Nakon što su se razveli u Rumi, Deki nije krio zadovoljstvo što je konačno slobodan čovek.

Zvanično sam razveden i treba da mi stigne taj papir na kućnu adresu. Sudija je donela odluku, a ako bi vodio borbu za prezime, bila bi borba sa vetrenjačama. Ispada razvesti se od nekoga sa kim ne želiš da živiš kao da ideš u boj, samo još da stavim pušku. Isto oko prezimena je haos, sada treba da imam problem sa svojom novom devojkom. Srećan sam i proslaviću sa svojom porodicom kući, a ko nema gde neka ide po klubovima, možda dobije nešto besplatno za reklamu - ispričao je Dejan Dragojević za Informer.