28.02.2023.

15:58

Foto: Pixels/Insider/Miloš Rafailović

Džet set

RAZVLAČIO ME JE PO KUHINJI, UZEO JE MAKAZE I SVE ISKASAPIO... Ana Ćurčić otkrila NOVE detalje horora sa Zvezdanom Slavnićem!

Ana je pevačici Zorici Marković otkrila kakva joj je pisma slao, zašto mu je praštala, kako je manipulisao njome, kao i na koji način ju je maltretirao.

Informer

Ana otkriva Zorici detalje iz života sa Zvezdanom

- To su tone pisama, kod mene su u šteku i moja i njegova. Ali uvek je sve pravdao, slatkorečiv čovek što zna da napiše pismo. Ja sam se učaurila u mom životu bez ikakvog pogleda na budućnost, da ja imam pravo da sutra mogu da imam neki život - rekla je Ana i nastavila:

Informer

Ana Ćurčić je otvorila dušu Zorici Marković...

- Ja kada bih ti rekla džokera ti bi sve shvatila, u tome bih ti opisala njega. A kada se vratio posle sedam, osam meseci, on je bio normalan u odnosu sa mnom. Ali, na primer, njemu se spava, Luki dođe devojka, on stalno kritikuje... Nikada nisam imala slobodu u svojoj kući. Ja sam non stop bila sa stend baju. Ja sam njemu verovala da se nikada neće desiti kocka, dreka i pretnja, ružne reči, a onda je tri meseca pred "Zadrugu" počelo. Maltretirao me je dva puta fizički, nije me prebio, ali udarao šortsem po glavi, udarao me je čim je stigao. On će napraviti kako je on mene spasio i on će sada da igra na tu priču. Moja kuma, ne Milena, nego Milica, on je mene sistematski odvajao od drugarica, film da snimiš... Mi smo bile kod mene, on je došao ispred terase, počeo da mi preti, a onda ušao u stan razvukao me je po celoj kuhinji. Ona je skočila ispred njega, ''ajde mene'', tad je i metlu uzeo, a ne znam razlog. To su toliko mali razlozi da mi uništi dan, da mi presedne sve. Ja sam trebala da idem kući, da budem sa decom, an je uzeo svu moju garderobu, sa kojom sam ja radila i moju ličnu, sve mi je makazama cepao da me kazni, razlog je bio taj što sam tada htela da idem. Za sve što se dohvatio, on je upropastio.

Kako je izgledao njihov razgovor i šta je još rekla možete pogledati u videu ispod.

BONUS VIDEO: