02.03.2023.

18:48

Foto: Miloš Rafailović/printscreen

Džet set

OPASNA IGRAČICA! KUMA ANE ĆURČIĆ BILA U BRAKU SA VOĐOM VOŽDOVAČKOG KLANA! Sekao kuma testerom i polivao vrelim uljem!

Ona pomno komentariše život svoje najbolje prijateljice i otkriva pikanterije, ali zato o svom privatnom životu dozirano govori. Ona ne krije da se posle 27 godina razvela od supruga, ali ne govori ko je bio njen životni partner. U pitanju je jedan od nekadašnjih vođa voždovačkog klana Srđan Kačavenda. On je jedan od preživelih aktera iz čuvenog dokumentarca "Vidimo se u čitulji".

Kačavenda je označen kao deo voždovačkog klana još dok ih je predvodio Goran Vuković Majmun. Kačavendi se sudilo zbog optužbi da je 2005. mučio svog venčanog kuma, ne birajući način i sredstva da mu iznudi 400.000 evra. U svojoj ispovesti, koju je ispričao beogradskim medijima, B. R. je opisao kako ga je kum s još nekoliko pripadnika voždovačkog klana pet sati sekao ručnom testerom, udarao sekirom i macolom teškom pet kilograma i polivao vrelim uljem!

Informer

Milena Kačavneda

Kačavenda je negirao da je oteo kuma i da ga je maltretirao, tražeći da mu da 400.000 evra, motor, džip i da mu prepiše kuću i stan. Tvrdio je da su se samo posvađali pošto mu je kum spopadao suprugu. Kako je tvrdio, bili su u njegovoj vikendici i u jednom trenutku su ogladneli, pa je uzeo tiganj da isprži jaja. Medutim, kako je ispričao, u jednom trenutku je krajičkom oka video da se B. R. sprema nečim da ga udari, pa je mahinalno zamahnuo tiganjem i prosuo vrelo ulje po njemu.

Milena nije pominjala ime bivšeg muža, ali je rekla da o njemu ima samo reči hvale. Ona je gostujući u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji otkrila da je s Kačevedom ostala u korektnim odnosima posle razvoda i da su uspešno odgojili dvoje dece.