05.03.2023.

08:18

Foto: printscreen

Džet set

ŠOK! ZVEZDAN UDARIO ANĐELU! Slavnić pobesneo nakon Đuričićkinih reči, pa joj zapretio: Pazi šta radiš, biće ti đavo kriv!

Slavnić i Đuričićeva su svakodnevni predmet komentara, kako u rijalitiju, tako i van njega. Fanovi "Zadruge 6" pomno prate svaki njihov korak, pa tako nije ostala neprimećena ni njihova sinoćna svađa u kojoj je "dobila ćušku".

Naime, Zvezdan je zamerio Anđeli što je branila malu Valentinu, koja je nedavno, kako on kaže, slagala da je udario bivšu ženu.

Informer

Anđela objašnjava Zvezdanu situaciju sa Valentinom...

- Prećutala si mi kao fufa teška! Samo te puštam - zamerio joj je Zvezdan, a Anđela je rekla da je mislila da je on o tome već obavešten:

- Ali, meni je Valentina rekla da ti je rekla, nas dve smo pričale. Nisam htela da te nerviram dodatno.

Slavniću je smetalo što je stala u zaštitu devojke koja se prema njemu ne ponaša kao prijatelj.

- Ti si meni s*ala da moraš da staneš u njenu zaštitu, a znala si da je rekla da je videla da sam udario Anu. Mene boli ku*ac šta bolesna Ana priča već dva meseca. Ti pričaš svoje, a ja ti pričam nešto što treba da čuješ... Bezobrazna si i ne čuješ me. Opet si postala Helga odvratna. Zato što si ti zatupasta dvadesetčetvorogodišnjakinja koja misli da je popila ceo svet - rekao je Zvezdan, a Anđela mu je odbrusila zbog toga što je pre nekoliko dana prvo izneo prljav veš o Ani, da bi zatim rekao da laže i izvinio se. Đuričićeva ga je podsetila:

- Ja bar ne kažem stvari u afektu nego kažem šta mislim. Ne poližeš kasnije ono što si pos*ao!

Zvezdana je ovo toliko razbesneo da je stao i ćušnuo je po čelu toalet papirom koji je držao u ruci i izvređao je.

Informer

Zvezdan je ćušnuo Anđelu toalet papirom po čelu

- Pazi šta radiš! Nemoj da ti posle bude đavo kriv! Smrdljušo mala! Smrdljušo jedna bezobrazna, u usta te je*em!

Gledaoci su burno reagovali na ovaj njegov potez, a komentari su se samo ređali.

Informer

Zvezdan upozorio Anđelu na njeno ponašanje...

"Sve je kako je Ana opisala... Prvo ispiranje mozga pola dana, a na kraju se još ona izvinjava...", "I onda neko kaže da Ana laže... Slepi pored očiju! Prestrašno!", "Koja ironija života... Pola sata raspravljaju da li je udario nekoga ili nije i na kraju zamalo ona fasova pred kamerama. I još mu se izvinila, a nije pitala što je to uradio!", "Ko ovaj klip odgleda, videće kako je Ani bilo, ovo je živi dokaz" - bili su samo neki od komentara, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

BONUS VIDEO: