13.03.2023.

11:50

Foto: printscreen

Džet set

KAIŠEM ME PREBILA OD BATINA! Marija pretukla Miljanu za vreme boravka u Turskoj, sve obelodanila

Kako je ispričala Miljana u "Zadruzi", Marija i Nenad su je tražili po Turskoj jer su mislili da se izgubila, dok je ona sve vreme sedela u kafiću i smejala se, što je njenu majku potpuno isteralo iz takta te je pretukla svoju ćerku kaišem. 

Informer

Tekst potpisa

- Pokušala sam da je odobrovoljim, sredila sam apartaman ćošak može da se liže. Iskreno se plašim. U Turskoj sam dobila jedne batine, pamtiću ih ceo život. Ona je otišla sa Nenadom nešto da kupuje, a ja sam joj napisala poruku da idem sa šanerom da kupujem parfeme - počela je Miljana pa dodala:

- Oni su me tražili po Turskoj, kukala je da me je izgubila, a ja sedim preko puta, pijem kafu i smejem se. Kaišem me je ubila od batina - dodala je Miljana.

Informer

Tekst potpisa

Podsetimo, Miljana je u Turskoj operisala želudac nakon čega joj se stanje pogoršalo, pa joj je u jednom trenutku život visio o koncu.

Inače, doktor koji je u turskoj bolnici operisao Miljanu Kulić, oglasio se tada i izneo informnacije o intervenciji skraćenja želuca koju je uradio rijaliti učesnici, te negirao bilo kakvu mogućnost da je njoj pukla slezina u njihovoj klinici i da je došlo do bilo kakvog propusta.