16.03.2023.

07:55

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Džet set

MARIJA KULIĆ ŽESTOKO IZVREĐALA MILJANU ZBOG ZOLE! Glupačo, imaš seks u majici sa mojim likom!

Di-džej iz Dervente ucenio je Nišlijku da će voditi ljubav sa njom samo ako obuče majicu sa Marijinim likom. Miljana je oberučke prihvatila njegov predlog, a Marija je zbog Zoline ideje bila van sebe.


Izvređala ćerku
Miljana, ti si ćerka koju niko ne bi poželeo! Trpiš poniženja od smrdljivog Zole!
Marija Kulić

- Miljana, ti si ćerka koju niko ne bi poželeo! J*beš se sa mojom slikom? Beži, pačavro. Dno dna. Ti nisi ćerka, ti si ološ za kojim čovek ne treba da se okrene u životu. Sramoto za ženski rod. Zapamti ovo - majka kad te otpiše, tad te je ceo svet otpisao! Nemaš nikog više u životu - vikala je Marija na Miljanu, a potom optužila Zolu da smrdi:

Informer

 


- Trpiš poniženje od smrdljivog Zole. Čovek ne zna da se okupa! Je l' te nije sramota da radiš one stvari, a da mi posle pričaš kako on smrdi? Glupačo, on će bolje da prođe u životu od tebe, jer nemaš svoje ja. A to je najgore za jednu ženu. Govedo jedno glupo, šta si sebi dozvolila? Svima si dokazala da si pačavra. On te iskorišćava, a ti to ne vidiš. Ti si mu karta za bolji plasman u rijalitiju. Ne voli te, shvati to. Da, srećan je kada nisi sa Bebicom, ali nema emocije prema tebi, utuvi više to sebi u glavu - urlala je Marija, dok ju je Miljana pomno slušala i sve vreme ćutala.

Informer