18.03.2023.

20:47

Foto: Informer

Džet set

MORALI SMO DA RADIMO SILNE ANALIZE, MNOGO SMO BRINULI! Evo kako izgleda trudna Jelena Pešić! Samo za Informer o strahovima i drugoj trudnoći! (FOTO/VIDEO)

Jelena se pojavila na snimanju jedne emisije, gde se jasno nazirao stomačić i za "Informer" otkrila kako se oseća povodom druge trudnoće. Bivša rijaliti učesnica borila se sa strahovima, jer su sa ćerkicom Milom prošli kroz težak period pošto je bila prevremeno rođena beba. 

- Savršeno se osećam, u početku smo se malo brinuli jer je prva trudnoća bio prevremeni porođaj pa smo radili sve analize, sada smo dobili rezultate da je sve u redu sa bebom i sa mnom, nadam se da će tako ostati. Čekamo još jednu devojčicu, Mila će dobiti sestru. Mladen je odlučio ime za Milu, a ja sam za to da se drugo dete zove Miona ili Damjana ta dva imena su za sada u otpicaju.

Informer

Jelena je za naš portal rekla i da u drugoj trudnoći ne vodi računa o kilaži, jer je tokom prve trudnoće jako smršala zbog sekiracije. 

- Ja sam dosta smršala u toku prve trudnoće, Mila je tada bila u inkubatoru. Sada ne pazim šta jedem, gledam da bude što više voća, povrća, mesa.

Šta je još Jelena pričala pogledajte u video prilogu ispod teksta: