27.03.2023.

11:05

Foto: printscreen

Džet set

SPAVAO SAM S ANOM DOK MI JE BIVŠA ŽENA BILA U KUHINJI! Zvezdan tvrdi da je 5 godina bio u paralelnoj vezi sa Ćurčićevom i bivšom ženom! (VIDEO)

Zvezdan je najpre počeo priču o tome kako je i Ana kockala, a onda otkrio kada je njihova veza zapravo počela:

Informer

Ana i Zvezdan započeli žestok rat...

- Ona je priznala da je išla i sama da kocka, meni se prvo zaklela u decu, pa se verovatno kod Đedovića otklela...Ona meni kaže da smo 2009. godine počeli zajedno, ja tada bio na operacionom stolu, borio se za život. Od 2008 do 2010. bio na istrazi. Mi smo od 2005. godine krenuli u kombinaciju. Meni se dete rodilo, bio sam sa Sarinom majkom, al sam se petljao sa njom. Ona priča da nema veze sa životom. Kao juče se sećam. Sara kad se rodila, tu se sve dešava - ispričao je Slavnić detalje odnosa sa Ćurčićevom, te javno priznao da je Anina i njegova veza počela pet godina pre njegovog razvoda sa bivšom suprugom.

Informer

Zvezdan pričao zadrugarima šta su Ana i on radili

Kada je Slavnić ovo kazao Ani, ona je tražila da se oglasil Zvezdanova bivša žena i kaže istinu što je njega dovelo do nervnog sloma:

- I sada ona kaže da bi trebalo da se javi Sarina majka. A ja sada kažem:"Ako se Sarina majka ne javi i ne kaže sve ono, pa imam i ja šta da kažem o Sarinoj majci". Dok ne izađem neću ništa da govorim. Dižeš se i kažeš da se ona oglasi. Ka*ala si se sa mnom u našem stanu, u iznajmljenom stanu u kojem smo mi spavali na trosedu, dok Sarina majka spava u kuhinji. Sutradan me Sarina majka i pita:"Jeste li radili ono?". Ja kažem:"Uzan je trosed, nameštali smo se". Ali Sarina majka je gotivac. Ja samo hoću da kažem da Ana nije došla sa bečkog dvora, i kao ja sam sve ovo uradio, a ona kao:"Šta je ovo?" A znaš me ceo život- pričao je Zvezdan.