29.03.2023.

15:49

Foto: E-Stock

Džet set

ZAKAZAO KRŠTENJE U MANASTIRU, PA IPAK ODABRAO ISLAM! Ovo je Dejan Dragojević javno obećao pre odlaska u džamiju

Javnost je tokom jučerašnjeg dana ostala šokirana priznanjem pobednika pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejana Dragojevića, koji je otkrio da je prešao u islamsku veru. 

Bivši rijaliti učesnik se trenutno nalazi u Saudijskoj Arabiji, a na svom Jujtub kanalu je objavio video na kojem se vidi kako je odeven u gelabiju, odelo koje nosi muškarci koji poštuju islamsku veru. 

Informer

Dejan Dragojević

- Došao sam u Medinu, treba da se obavi omra. Sada smo u "Poslanikovoj džamiji". Uglavnom ovde se dobija voda, sedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan - otkrio je Dragojević.

Tokom Dejanovog boravka u "Zadruzi" dugo se spekulisalo da li je tokom braka sa Dalilom uzeo veru bivše supruge. On je ovu tvrdnju demantovao u popularnoj TV emisiji i obećao da će se krstiti.

- Ići ću i u crkvu i u džamiju. Smatram da mojim potenciranjem bi se neko osetio omalovaženo. Svaka vera je lepa i treba da se poštuje i ceni. Krstiću se, Dalilina majka je to rekla da sam promenio veru da bi me ljudi napadali. Imala je isključivo negativnu nameru - istakao je Dragojević u tada u emsiji "Narod pita", ali se ipak nije krstio.

Informer

Dejan Dragojević

Dragojević ju kum na krštenju tebao da bude bivši rijaliti-cimer Lepi Mića.

- To smo se dogovorili u "Zadruzi", krštenje je 2. avgusta, na Ilindan u manastiru Krušedol. Velika mi je čast i zadovoljstvo da krstim Dejana i to baš na veliki praznik kao što je Sveti Ilija. Zaista je velika čast biti nečiji duhovni vođa, a mislim da mi je Dejan poverio tu važnu ulogu u životu zato što sam ga svojim savetima podržavao i pomagao mu da izdrži sve u "Zadruzi". Mnogo sam srećan i počastvovan - rekao je Lepi Mića svojevremeno.