31.03.2023.

12:06

Foto: Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Džet set

KO JE UOPŠTE TA KAČAVENDA? Moka potpuno poludeo zbog Milene, udario direktno na nju: Ona jedva čeka da...

Milena Kačavenda, drugarica Ane Ćurčić, poslednjih dana iznosila je mnoštvo informacija o Zvedanu Slavnići u njegovom ponašanju van rijalitija, a tom prilikom je i obelodanila sva njegova pisma koja je slao Ani dok je boravio u zatvoru.

Tom prilikom se oglasio Moka Slavnić koji je potpuno van sebe zbog Mileninih izjava i direktno je udario na drugaricu njegove bivše snajke. 

Informer

Moka Slavnić

- Ne želim više uopšte da se oglašavam za medije! Koliko vidim Kačavenda se ne skida sa naslovnica i ne silazi sa ekrana. Ne znam zbog čega je toliki medijski prostor dat njoj? Ko je uopšte ta Kačavenda?! Ona jedva čeka da se izađe pred novinare, jedva čeka - poručio je Moka besno i spustio slušalicu.

Informer

Podsetimo, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, juče je na svom Instagram profilu obavestila fanove rijalitija da su je Zvezdan Slavnić i njegov otac Zoran Moka Slavnić tužili zbog "ugrožavanja bezbednosti lica".

- Jako su ažurni. Zvezdan i Moka se navodno plaše za svoju bezbednost. Zvezdana su izveli iz rijalitija i on je čovek izjavio da se strašno plaši za svoju bezbednost. Moka se pridružio krivičnoj prijavi. Protiv mene će biti pokrenut postupak za ugrožavanje bezbednosti lica. Ja sam izjavu dala, dežurni tužilac je obavešten - rekla je Milena.