02.04.2023.

18:12

Foto: Youtube printscreen

Džet set

SLAVNIĆ PROGOVORIO O DANIMA ROBIJE: Imaš neke tretmane, častiš nekoga da izađeš na vikend!

Popularni učesnik rijalitija "Zadruga 6", Zvezdan sin legendarnog košarkaškog asa Zorana Moke Slavnića je 2017. godine je zajedno sa četvoricom "Pink pantera" uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljački teškoj 1,3 miliona evra, ali to nije jedino krivično delo zbog koje je ležao u zatvoru.

Anđela Đuričić je ispitivala Zvezdana kako je izgledao njegov boravak u zatvoru i na koji način je uspevao da izlazi napolje i da li mu je teško pala samica.

- Kako si mogao da budeš slobodan za vikend? To mi nikako nije jasno. Ja sam mislila kad odeš u zatvor, da nemaš slobodu dok se to sve ne odsluži - zanimalo je Anđelu koja je terala Slavnića da joj priča o svom iskustvu dok je bio lišen slobode.

- Imaš te neke tretmane kad dobiješ. Nije uvek kad si dobar. Možeš da častiš nekog. I kad si pri kraju hoće da te puste - šapnuo joj je Zvezdan na uvo, a Anđela je nastavila da ga propituje.

Da, da razumem te šta pričaš. a na primer je l' istina kad se tučeš da ideš u samicu? I da te duplo više kažnjavaju? - znatiželjno je upitala Slavnića.

Informer

 

- Jeste tako. U zatvoru služiš tu kaznu koju su ti odredili na sudu. Kad te uhvate da se biješ, da imaš telefon ili tako nešto da uradiš što nije u skladu sa propisima, stave te u samicu 10-15 dana da se naučiš pameti - odgovorio je Zvezdan koja se iznenadila odgovorom svog dečka, pa je nastavila da ga propituje.

Juuu, jesi li bio nekad tamo? Izvini što te pitam, ali me zanima. Koliko dana? Da li ti je to bilo baš teško?  - upitala je Anđela Đuričić zabrinuto Slavnića, plašeći se njegovog odgovora.

Informer

 

Ne znam. Bilo je baš dosadno. Ja ne volim da pričam o tome - završio je Zvezdan koji je odlučio da stavi tačku na njihov razgovor.