02.04.2023.

22:00

Foto: printscreen Twitter

Džet set

DIRALA SAM TI STOPALCA, IAKO SU CRNA! Anđela prešla igricu, mazila Zvezdanove prljave noge!

Nema osobe koja ne zna za njen fetiš, a to su Slavnićeva stopala, a sada je Đuričićeva šokirala najnovijom skandaloznom izjavom, da voli i Zvezdanova "crna stopala".

- Da idemo da se kupamo i da spavamo. Ti nemaš snage da se opereš! Vidim da si mrtav - rekla je Anđela, Slavniću koji je odlagao tuširanje.

Informer

 

- Joj jeste. Znaš kako me mrzi da idem sada da se kupam. Najviše bih voleo samo da legnem - rekao je Zvezdan svojoj devojci koja je odobrila njegovu odluku.

Pa nemoj, idi samo skini se, ja idem da se okupam, čekaj me u krevetu, najmanji je problem. Sutra ćeš da se okupaš, čist si kao sunce lepi moj. Moj ljubić uvek miriše i čist je. E, a kada si trčao bos kroz sobu, ja videla moja lepa stopalca crna. Bila su skroz crna. Prvi put sam ih videla da su tako prljava - rekla je Anđela koja je jedva čekala da vidi Slavnića u krevetu iako se nije doveo u red, njoj to nije smetalo.

Informer

 

Volim ja bos da hodam, ne volim da nosim obuću - nasmejao se Zvezdan Slavnić.

- Posle toga sam ih opet dirala, sviđaju mi se svakako iako su crna, ne smeta mi- šapnula je Đuričićeva koja je počela da mu se umiljava.