03.04.2023.

20:52

Foto: E-Stock

Džet set

OVO JOŠ NISTE VIDELI, ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Anđela ZGROZILA gledaoce, ali i Zvezdana! Čak je i Slavnića blam zbog njenih reči!

Đuričićeva je, naime, u razgovoru sa Slavnićem otkrila da želi da pomiriše njegov prdež.

- Prdnuo sam sad kad sam... - rekao je Zvezdan Anđeli, a ona se nadovezala:

- Da pomirišem!

Slavnić je istog trenutka skočio, sklonio se od nje i uhvatio se za glavu, zgrožen onim što je rekla.

- Da pomirišem - rekla mu je Anđela zbunjena njegovom reakcijom, kao da je izgovorila najnormalniju stvar na svetu, a on ju je zatim pitao:

- Jel si normalna?

Đuričićeva se tu nije zaustavila, pa je počela da njuši i zaključila:

- Miriše kao tvoj parfem.

Zvezdan je sedeo u neverici nakon ovog njenog postupka, a snimak njihovog razgovora se vrlo brzo našao na društvenim mrežama.

"Anđa bi i jedući njegovo go*no rekla da je kavijar", "Čak je i njega blam", "Ovo je ispod dna!", "I posle kažu Maja je psiho... Ova je za*ebala i one u Lazi", "Cura je bolesna, ovo nije ni za sprdnju", "Koliko je ona poremećena... Ona bi tačno nabila nos u njegovo du*e, mirisala i uživala u smradu! Znala sam još prošle godine da nije baš u vinklu, ali da je ovoliko poremećena baš... Njeni roditelji pod hitno da je vode kod psihijatra, ovo je boleština teška", "Bungiši.. Bolje joj uplatite lečenje" - bili su samo neki od komentara koji su pisali korisnici Instagrama, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.