07.04.2023.

09:33

Foto: Insider/Aleksandar Jovanović/Miloš Rafailović

Džet set

POBESNEO ZBOG VODITELJKE! Dušica Jakovljević pitanjima pogodila Zvezdana u živac, on u programu uživo OPLEO PO NJOJ! (VIDEO)

Dušica je poznata kao neko oštrog jezika, a na njena pitanja rijaliti učesnici nikada ne uspevaju da raznim manipulacijama izbegnu odgovor. Takođe, uvek se trudi da sasluša obe strane, ali izgleda da je baš to razbesnelo Zvezdana Slavnića.

Informer

Dušica Jakovljević, voditeljka

Zvezdan je tokom emisije par puta pokušao da izbegne odgovore na pitanja i da prekida izlaganje zadrugara čije mu se mišljenje nije dopalo, međutim, kod Jakovljevićeve takvo ponašanje nije prošlo.

Informer

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Slavnić je bio vidno iziritiran, a na samom kraju, kada je Dušica svima saopštila da će sledeći put pljuštati kazne za one koji napuštaju emisiju, Zvezdan nije mogao da sakrije svoj bes.

Na društvenim mrežama je vrlo brzo postao viralan snimak njegovog komentarisanja Dušice.

- To je bilo sve za danas. Znači, sledeći četvrtak nema ni cigareta - rekla je Dušica, a čim je Jakovljevićeva napustila Belu kuću, Slavnić se obratio Anđeli Đuričić:

- Mnogo se istripovala ova.

Anđeli nije bilo jasno o kome priča.

- Ko? - pitala je zbunjeno Đuričićeva, a Slavnić joj je odgovorio, misleći na Dušicu:

- Ova gospođa.

"Napokon da im neko nešto kaže", "Bravo Dušice", "Ha, ha, ha... Dušica izdominirala i otišla", "Dušice legendo!", "Bravo Dušice! A ti kad izađeš videćeš ko se istripovao", "Bravo za Dušicu, ovaj Zveknuti misli da ga se svi plaše", "Oni su se svi istripovali pocevsi od Zvezdana, Cara, Anđele i Miće", "Dušice legenda si, tako se vodi emisija i drže konci, a Zvezdan bi samo po njegovom!", "Ne može niko da upravlja Dušicom, ona vodi emisiju ne ti", "Dušica kraljica, ne možes sa njom, ona ne ćuti", "On mislio da može i nju da manipuliše kao što je sa zadrugarima uradio… Bravo Dušice, nadam se da je to i ona čula", "Au, ovo kada Dušica bude čula ne piše mu se dobro" - bili su samo neki od komentara oduševljenih gledalaca, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.