07.04.2023.

16:10

Foto:

Džet set

ON JE ZAUVEK NAPUSTIO "ZADRUGU"! Zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo, lekari momentalno reagovali

Marko Kocić koji je javnosti poznatiji kao Marko DNK, hitno je morao da napusti Belu kuću zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Marku je pre dva dana pozlilo, a kako prenose mediji, Kociću je loše psihički stanje, a poznato je da je ranije već napuštao rijaliti upravo zbog ovog problema.

Informer

Izvor tvrdi da su Marka udaljili iz rijalitija kako bi obavio razgovor kod psihijatra i psihologa, i utvrdilo se njegovo psihičko stanje.

- Jasno je da je Marko loše psihički i da je nestabilan. Zbog svega toga nije najbolje da bude u takvoj atmosferi kao što je rijaliti, gde je više ljudi. On ne podnosi galamu, buku, i zatvoren prostor. To sve dodatno utiče na njegovo već loše stanje. Ovako je bolje, treba da mu se odredi terapija - rekao je izvor.

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću u kojem je saopštio zadrugarima da je Marko morao da napusti imanje.

Informer

Marko DNK i Divna DNK

- Želimo da vas obavestimo, u dogovoru sa lekarima, doneli smo odluku da je zbog Markovog zdravstvenog stanja i pregleda, koje su doktori preporučili da uradi naknadno, najbolje da napusti "Zadrugu" i boravi kod kuće - pročitao je ovonedeljni vođa.

Ovu odluku najteže je podnela njegova supruga Divna DNK.

- Komšije će da mu pomognu, imamo i rodbinu. On nije navikao ovde. Ne podnosi galamu, sve ovo mu sveta. Mi smo radili sve zajedno, a sada je on otišao - govorila je Divna.