10.04.2023.

18:35

Foto: printscreen

Džet set

PET GODINA SU SE PRIPREMALE, OPERACIJA JE TRAJALA 8 SATI! Rada Vasić otkrila sve o promeni pola svojih ćerki: Bila sam prisutna, tresla sam se

Rada Vasić, bivša rijaliti učesnica, otkrila je sve o pripremi za operaciju, kao i samoj operaciji promene pola svoje dece.

Naime, Mika Vasić i Giba Vasić su usled promene pola promenili i ime, tako da su sada Ana i Ivana, a do promene je došlo i po pitanju zanimanja, pa su posao frizerke, zamenile kancelarijskim.

Informer

Rada Vasić

- Pet godina su trajale pripreme za sve to, znači prvo su išle kod psihologa, pa kad je psiholog dao odobrenje uradile su silikone, nije neki veliki broj, ali će biti sve veći i veći, jer se silikoni menjaju. Nakon toga su uradile operaciju promene pola, operacija je trajala osam sati. Ja sam bila prisutna i čekala sam i tresla sam se, to može da zna samo neko ko je majka. Nisu radile operaciju u isto vreme, a koja je uradila prva ja to ne mogu da kažem - rekla je Rada.

Informer

Rada Vasić, Mika Vasić i Giba Vasić

Rada je otkrila da njih dve više ne rade u friuerskom salonu, već da sada obavljaju kancelarijski posao, a da se jedna od njih dve čak i udala. 

- Njih dve imaju sada mnogo bolji posao, sede u kancelariji i nisu više frizerke, jedna od njih se udala, a kad bude ova druga došla i rekla da ima dečka za koga se udaje, ja ću da je podržim - završila je Rada.