14.04.2023.

08:40

Foto: Printscreen

Džet set

ANINA KUMA NAJAVILA VERIDBU!? Aca Bulić će da ga uruči lično, a kuma će da bude tu da kumuje!

Na pitanje šta se dešava sa famoznim "Roleks" satom o kome se danima spekuliše u domaćim medijima, koji je Aca najavio kao poklon Ani, Milena je ispričala da je sve spremno i da će svi biti obavešteni, a da će ona svemu kumovati kako dolikuje.

Čekali smo trenutak da Aca i ja uđemo u "Zadrugu". Zamislili smo da me Aca uvede pod mišku u "Zadrugu", pa da joj stavi sat na ruku lično i da ga na taj način dobije. A ne da ga dobije u kutiji, bez pompe. Mi smo hteli da to bude pompezno! Ovaj (Zvezdan) bi dobio nervni slom! Ako se to ne desi tamo, onda će sigurno biti čim ona izađe. Biće pozvani svi mediji da se vidi sertifikat da je pravi, da ga uruči lično Aca Bulić. A kuma će biti tu da kumuje - kazala je Milena Kačavenda.

Informer

 

Milena tvrdi da ako ona uđe u Belu kuću, njena kuma će biti pobednica rijalitija "Zadruga" i da joj je prvo mesto zagarantovano, jer će se potruditi da sve postavi po zaslugama. 

Informer

 

- Ako se desi da uđem ja, Ana će biti prvo mesto. Ako ne uđem mislim da je Bilal sada favorit. Miljana se nakon svih ovih godina izgradila u rijalitiju, mislim da je fer da osvoji prvo mesto iako je ošinuta. Dala bih joj prvo mesto da svima zapuši usta - rekla je Milena.