14.04.2023.

09:31

Foto: printscreen facebook

Džet set

SLAĐA PRED SMRT OBILAZILA ZASTRAŠUJUĆA MESTA! Objava koja ledi krv u žilama!

Iako se proteklih godina povukla iz medija, Slađa je bila veoma aktivna na svojim društvenim mrežama gde je sa pratiocima i fanovima delila razna iskustva.

Između ostalog, ona je otkrila da istražuje paranormalne stvari, te je ljude koji je prate pozvala da sa njom obilaze uklete kuće.

- Sutra uveče polazak iz Zagreba na jedno od 12 ukletih mesta, a vraćanje je u sredu, ko preživi. Plan je ostati celu noć i uveriti se u sve priče, a uveriti i vas. Pratite nas uživo ili u mrtvo. Svi vi koji ste hteli kafu sa mnom evo prilika da konačno provedemo noć zajedno- napisala je Slađa Petrušić u martu. 

Inače, mnogi njeni fanovi su bili šokirani i nisu mogli da veruju da je Slađa izgubila bitku za život, a jedna korisnica pomenute društvene mreže iznela je šokantne optužbe i navela da je informacija lažna i da je sve ovo "Tiktok" izazov.

Informer

 

- Ovo je laž bre, ko briše moje komentare? - pitala je besna žena, koja je ubrzo dobila odgovor na Fejsbuku.

- Slađin brat, imajte barem malo poštovanja - napisala je osoba koja koristi Slađin zvanični profil.

Podsetimo, Slađana je 202. godine u emisiji na "Hepi" televiziji pred svima presekla vene. Incident se desio u vili "Parova" oko 20 časova, a Hitna pomoć je odmah došla na lice mesta. Slađana je nakon incidenta bila zbrinuta u KBC Zemun, a kako se dalje navodi, u njenom slučaju nije bilo hirurske intervencije već samo previjanja rane.