15.04.2023.

16:21

Foto: Printscreen/You Tube

Džet set

ANĐELA OMIRISALA ZVEZDANOVE GASOVE! Đurička nabila glavu u Zvezdanovu zadnjicu, gledaoci je URNISALI komentarima!

Nedavno je na internetu postao viralan snimak na kojem Anđela traži od Zvezdana da pomiriše njegov prdež, na šta se i on sam zgrozio. Đuričićeva je, nakon što je pomirisala njegove gasove konstatovala da "mirišu" na njegov parfem.

Informer

Anđela i Zvezdan...

Danas je Anđela, nakon što je Zvezdan čujno ispustio gasove, prišla njegovoj zadnjici kako bi ih dobro onjušila, što je još jednom zgrozilo i samog Slavnića koji joj je odmah rekao da se pomeri od njega.

Informer

Anđela Đuričić

- Priznaj da ovo nisi očekivao! - rekla je Đuričićeva Slavniću, koji joj je odmah rekao da se pomeri od njega:

- Pa znam ali... Skloni se od mene. Sad ću sve da kažem šta mi govoriš.

Anđela je pokušala da okrene sve na šalu.

- Nemoj ljubavi, to su naše privatne stvari - rekla mu je ona umiljavajući se, a on joj je odbrusio:

- Ne, ovo nije privatno.

Đuričićeva mu je obećala da će otići, samo da ne iznese detalje njihovog razgovora.

- Ok idem u dnevnu sobu za kaznu - predložila je ona, sa čime se Zvezdan složio:

- Idi ili ću sve da pričam što si mi rekla večeras.

"Ko zna šta mu je još pričala da voli, s njom nešto nije u redu", "Ova devojka je najveći blam svih rijalitija!", "Bravo Anđo, sad još ako stigne čestitka i podrška od porodice tek udri pun gas. Mada probila si dno, ne može niže", "Au šta je ovo majko rođena, ova je najgora od svih zajedno", "Ima li ova žena majku i oca? Ima li ko da pomogne ovoj paćenici? Prosto ne mogu da verujem da su je ovome roditelji naučili","Ovaj odnos je najbolesniji, računajući sve 'Zadruge' ikada", "Ovolika nastranost je neviđena do sada, a svakakvih smo se nagledali ovde! Ova je definitivno najbolesnija osoba ikada viđena u rijalitiju! Pa, popadijo, srecan Vaskrs", "Bože, smučila se i njemu", "Ima li kraja ovom blamiranju? I jeste prava baba sera, prija joj miris", "Mislim da će ova i izmet njegov jesti uskoro", "Ne može čovek ni da prdne da mu ona nije za vratom, da ne kažem du*etom" - bili su samo neki od komentara zgroženih gledalaca, a kako je izgledala ova bizarna scena možete pogledati u videu ispod.