19.04.2023.

22:46

Foto: Printscreen

Džet set

NIKADA NISAM PRESTAO DA TE VOLIM, JA SAM JEDINI I TI SI JEDINA! Zvezdan završio u SUZAMA, pa priznao Ani kako se oseća!

Zvezdan i Ana su danas kažnjeni zbog prvog razgovora koji su obavili zbog bubica, ali po svemu sudeći nisu raščistili sve što su hteli, pa su nastavili sa raspravom u toku dana.

Informer

- Nikad nisam prestao da te volim. Ja sam uradio ružnu stvar, izdao sam te i to je moja bol. Ja ti samo kažem da budeš pametna, sve si mi verovala i sve dobro znaš. Ja tvoju decu nisam nikad spominjao, jedno ime nisam spomenuo. Ja sam ih spominjao tek posle tebe, to je moje pravo. Ja te molim, stani zbog njih. Pogledala si me u oči, znaš gde i dobro znaš šta sam pročitao u tvojim očima. Koliko god, ja sam jedini i ti si jedina. Ja sam jedini koji ti ne želim zlo, iako smo sve rekli. Slobodna si žena, želim ti predivan život - govorio je Zvezdan, a Ana se nadovezala:

Informer

- Ti si iz naše kuće došao ovde, odjavio me na televiziji, jer si osetio emociju i rekao da ne dolazim za Novu godinu. Kad se to desilo tvoj otac mi je plakao na telefon i rekao mi je: "Nemoj da ga osudiš na doživotnu, osudi ga na nehat", znaš da su to njegove reči. Ja imam pravo da volim sebe i poštujem sebe - rekla je Ana, a šta su još razgovarali možete čuti u videu ispod.