20.04.2023.

14:19

Foto: Printscreen

Džet set

ANĐELINI RODITELJI STIŽU U BEOGRAD! Pobesneli zbog šamara koji je Slavnić udario njihovoj ćerki!

Anđela je jutros zatekla Maju Marinković i Zvezdana Slavnića u krevetu i doživela je pomračenje zbog čega je najpre išutirala njega, a porom vrištala po imanju. Međutim, ono što su svi zapazili je šamar koji joj je Slavnić udario, a sada se spekuliše da su najviše zbog toga njeni roditelji Ljiljana i Veliša odlučili da je izvuku iz rijalitija.

Informer

Žele da sačuvaju ćerku... Veliša i Ljiljana

Kako mediji prenose, njeni roditelji su krenuli ka Srbiji i odlučili su da preduzmu hitne mere.

- Jako su se potresli kada su videli Anđelu kako jeca, povređuje se i ima nervni slom. Iako ne opravdavaju njene postupke u rijalitiju, oni su odlučili da joj ovoga puta pruže podršku. Nisu mogli da ostanu imuni na to što joj je dvadeset godina stariji čovek, sa kriminalnim dosijeom, udario šamar. Spakovali su stvari i rešili su da odmah dođu u Srbiju, i to sa advokatima. Planiraju da prijave Zvezdana za nasilje koje vrši nad njihovom ćerkom. Predložiće da Anđela ide na veštačenje kod psihijatra, kako bi dokazali da nije sposobna da ostane i dalje u Zadruzi. Učiniće sve da je spase - rekao je izvor.

A kako saznajemo, policija i tužilaštvo reagiju ukoliko žrtva podnese prijavu za nasilje, u ovom slučaju udareni su i Anđela i Zvezdan. Neko od njih dvoje mogao bi da podnese prijavu po kojoj bi organi reagovali. 

- Dešavalo se da policija reguje u ovakvim situacijama u rijalitiju, međutim, događa se da se nasilnik i žrtva međusobno dogovore i da prijava ne bude podneta. U tom slučaju, policija ne može da reaguje- kaže za Informer izvor upoznat sa sličnim situacijama.

Informer

Potukli se pred svima... Zvezdan i Anđela

Podsetimo, Anđela Đuričić sinoć je kažnjena sa milion dinara zbog vređanja produkcije tokom emisije.

Ona je konstantno napadala produkciju i tokom sukoba sa Zvezdanom Slavnićem, Veliki šef je doneo odluku da se Anđela kazni sa milion dinara zbog kršenja pravila ugovora.