20.04.2023.

14:48

Foto: Aleksandar Jovanović

Džet set

MOKA SE OGLASIO, RAZOČARAN U ZVEZDANA! Slavnić tvrdi da su njegovom sinu namestili, a Anđelu žali: Nije to zaslužila!

Zvezdan Slavnić nakon žustre svađe i rasprave sa Anđelom Đuričić, završio je sa Majom Marinković u izolaciji, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

Anđela je doživela nervni slom, a svi su se pitali kako je na ove scene reagovala njena porodica, ali i Zvezdanova.

Legendarni košarkaš Zoran Moka Slavnić je prokomentarisao trenutna dešavanja u Zadruzi i Zvezdanov intimni odnos sa Majom.

Informer

 

- Nisam pogledao video snimak Zvezdanovog i Majinog odnosa. Žao mi je Anđele i što proživljava ovo, vidi se da je zaljubljena, razočaran sam, ali odgovaraće za isti, nadam se da je svestan šta je uradio. Bez obzira što mi je Zvezdan sin, uvek ću stati na njegovu stranu, ali ovaj postupak nikako ne mogu da opravdam. Krivo mi je i što Anđela ne može, jer je u Zadruzi, da vidi da sam se oglasio i potpuno je podržao. Ne opravdavam Zvezdana nikako, osuđujem, ali on je žrtva Maje Marinković, koja je pion Ane Ćurčić i Zorice Marković. Anđela ovo nikako nije zaslužila - započeo je Moka za Telegraf.rs.

Slavni košarkaš se osvrnuo i na šamar koji je Anđela dobila od Zvezdana, nakon što ga je uhvatila u prevari.

Informer

 

- Bez obzira što ga je ona udarila prva, žensko je i još ima razloga za to, a on je trebao da do kraja ostane muškarac i ne uzvrati devojci. Ne opravdavam to nikako i svim srcem sam uz Anđelu u ovim trenucima, a Zvezdan, pošto je muško i uradio je to što je uradio, mora da odgovara za svoje postupke - bio je iskren Moka.

Informer

 

Zvezdan je sinoć krenuo da flertuje sa Majom, potom su se zavukli ispod jorgana i krenuli sa žestokom akcijom, a snimak je završio na Tviteru. Anđela je, želeći da razgovara sa Slavnićem, ušla u izolaciju i zatekla ih zagrljene shvativši o čemu se radi. Đuričićeva je potom otišla do Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, ispričala im šta je videla, a onda doživela nervni slom i nasrnula na Zvezdana, koji joj je uzvratio brutalnom šamarčinom.