20.04.2023.

21:25

Foto: Dejan Živančević, Zoran Sinko, E - Stock

Džet set

SAD KREĆE KARMICA! Oglasila se Kija nakon što je Zvezdan udario Anđeli šamar, bivša zadrugarka podigla prašinu svojom izjavom

Zvezdan Slavnić noćas je prvo raskinuo sa Anđelom Đuričić, a nakon toga imao intimne odnose sa Majom Marinković u izolaciji. Kada je Anđela sve to videla, dobila je pomračenje i nasrnula na svog nekadašnjeg partnera Zvezdana, a on joj je pred svima udario šamar. 

Informer

Zvezdan, Anđela, Maja

Slavnićev raskid sa Anđelom je sve iznenadio zbog činjenice da je pre samo nekoliko dana Anđelu i Zvezdana podržao njegov otac, Moka Slavnić, koji im je javno poručio da se drže zajedno i idu protiv svih.

Ipak, došlo je do raskida, a nekadašnja pobednica Zadruge Kija Kockar oštro je prokomentarisala odnos Maje i Zvezdana, osuđujući što je on Anđeli tokom svađe uradio šamar.

Naime, ona se oglasila na Tviteru i prokomentarisala Slavnića. 

Informer

Kija Kockar oglašavanje na Tviteru

- On je nju ošamario, a to je no no. Nadam se da će se skloniti više od njega i da sad kreće njegova karmica zvana Maja - napisala je Kija. 

Nema sumnje da Kija redovno prati razvoj situacije između Zvezdana Slavnića, Anđele Đuričić, Ane Ćurčić i Maje Marinković.